7 Ağustos 2015 Cuma

Merly Streep şimdi de rock-star oldu

Yeni filmi 'Ricki and the Flash' için gitar çalmayı öğrenen Merly Streep, bir kez daha izleyenlerini şaşırtacak. 66 yaşındaki yıldızın filmi 11 Eylül'de gösterimde olacak.


Meryl Streep, dünyada pek çok oyuncunun kariyerini örnek aldığı isimlerin başında geliyor. Çoğu meslektaşının kariyerinde bir kez aday olunca sevindiği Akademi Ödülleri’e, dile kolay, 16 kez aday oldu ve üçünü kazandı. Onu bugüne kadar birçok rolde izledik. Margaret Thatcher da oldu ('The Iron Lady'), cadı da ('Sihirli Orman'); yeri geldi sesiyle bir tilkiye hayat verdi ('Fantastic Mr. Fox'), edebiyat dünyasının en ünlü karakterlerinden Clarissa Vaughan da ('The Hours') olmayı bildi. Ancak bu kez durum çok farklı... Merly Streep yeni filminde bir rock yıldızı olarak karşımıza çıkacak. 'Ricki and the Flash' isimli komedi-dram türündeki filmde Streep'e, kızı Mamie Gummer de eşlik ediyor.
 
Oscarlı yönetmen Jonathan Demme ve Oscarlı senarist Diablo Cody'nin yeni filmi 'Ricki and The Flash', rock yıldızı olma hayallerini gerçekleştirmek için ailesini terk eden Ricki'nin (Merly Streep) evine dönmesini ve ailesini tekrar kazanma hikayesini anlatıyor.

66 yaşındaki Meryl Streep bu film için gitar çalmayı öğrendi ve canlı performans sergiledi.
Merly Streep ve kızı Mamie Gummer daha önce de birlikte kamera karşısına geçmişti. Bunların ilki, Mamie henüz 20 aylıkken, 1986 yılında çekilen 'Heartburn' filminde olmuştu. 2007 yılında ise 'Evening' filminde bir kez daha birlikte oynadılar. 'Ricki and the Flash', anne-kızın üçüncü kamera önü deneyimi.
4 ÇOCUK ANNESİ
 
Merly Streep'in 29 yaşındaki kızı Grace de oyunculuk yapıyor. 24 yaşındaki kızı Louisa ise model. Ünlü oyuncu ve eşi Don Gummer'ın tek oğulları, Henry Wolfe. 35 yaşındaki Wolfe, müzisyenlik yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder