17 Mayıs 2017 Çarşamba

Survivor'a veda eden isim belli oldu

Survivor 2017'de bir eleme konseyi daha geride kaldı. Kimin eleneceği merakla beklenen sorunun yanıtı her salı olduğu gibi bu salı da yanıtını buldu. Eleme potasında gönüllüler takımından 4 yarışmacının bulunduğu konseyde elenen isim bakın kim oldu?

Survivor'da bu hafta birbirinden kritik 2 dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler takımı, iki dokunulmazlıktan da başarı ile ayrılmayı başardı. Survivor tarihinin en kritik ödül oyunlarından biri olan 'Survivor araba ödülü'nün de kazanını olan Ünlüler takımın, son haftalar inanılmaz bir yükseliş gösteriyor.
SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI KİM?
Survivor'da bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununda gönüllüler takımından 3 isim eleme potasına girdi. Konseyde adı eşit sayıda yazılan Anıl ve Berna potaya giren iki isim olurken, bireysel dokunulmazlığı kazanan Gökhan, takımından Volkan'ın adını söyledi. Pazar günü oynanan ikinci dokunulmazlıkta ise kazanan yine ünlüler, üzülen ise gönüllüler takımıydı. Eleme konseyinde 4. ve son eleme adayı Elif olarak belirlendi. Anıl, Berna, Volkan ve Elif'in isimlerinin belirlenmesi sonrası adaya bu dört isimden biri veda etti.
SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?
Morallerin bozuk olduğu gönüllüler takımından bu akşam biri veda etti. Survivor'da kritik günlere girilirken, elenen ismi yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı açıkladı. Yapılan SMS oylaması sonucu en az oyu alan Anıl Survivor'da elenen yarışmacı oldu.
SURVIVOR ELEME ÖNCESİ ACUN ILICALI'DAN ÖNEMLİ BİLGİ
Yarışmanın sunucu Acun Ilıcalı, kritik eleme öncesi yarışmacılara önemli bir açıklamada bulundu. Ilıcalı, "Önemli bir sürpriz var bu hafta. Arkadaşlar biliyorsunuz hızlandırılmış çekime geçmeden önce her sene, toplu oylama başlıyor ve bu oylamadan sonra artık oylama yapmıyoruz. 10 kişi kaldığınız zaman toplu oylama yapılacak. Ondan sonra Dominik'te oylama yapılmayacak. 2 hafta sonra oylama var ve herkes o oyla Kıbrıs'a gidecek ya da gidemeyecek" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder