26 Ağustos 2017 Cumartesi

Tom Cruise'un kalçası olay oldu

Ünlü oyuncu Tom Cruise'un kalçası olay oldu... Üstelik de 9 yıl önce çekilen bir film yüzünden...

2008 tarihli Valkyrie adlı filmin başrollerinden birini üstlenen Tom Cruise'un bir hayranı filmin sahnelerini dikkatlice izledi ve düştüğü yerden kalkarken gösteren bir sahnede Cruise'un kalçasının görünüşünde bir tuhaflık sezdi.

Dikkatli izleyici Tom Cruise'un kalçasının o sahnedeki görüntüsünden yola çıkarak ünlü aktörün kimi kalça pedi kullandığını ileri sürdü. Bu fikrini de Twitter'a yazınca sosyal medya bir anda bu iddiayla çalkalanmaya başladı.

Swizz Keats takma adını kullanan ve kendini "kalçaları seven biri" olarak tanımlayan izleyici "Valkyre filminin tek bir sahnesinden yola çıkarak bir teori ortaya atacağını, Tom Cruise'un kalça aparatı kullandığını" yazdı.

Keats'in bu paylaşımı kısa zamanda 60 bine yakın beğeni aldı.Bu paylaşımın ardından da tartışmalar başladı.
Bazı sosyal medya kullanıcıları bu görüntüdeki kişinin Cruise değil bir dublör olduğunu ileri sürerek dublörlerin bu tür sahnelerde fiziksel olarak zarar görmemek için bu tür koruyucu pedler giydiklerini belirtti.

Valykrie filminin yapımcısı Christopher McQuarrie de sosyal medyadaki bu tartışmalardan haberdar oldu ve "12 bin retweet alan bu tartışmaya ben neden katılmayayım, neden bu konuya bir açıklık getirmeyeyim" yazdı. Ama herkes onun neler anlatacağını merak ederken sonra tweet'ini sildi.
Tom Cruise 50 yaşını geçmiş olmasına rağmen özenle koruduğu fiziğiyle biliniyor. Aktör, bu tür sahnelerde genellikle dublör kullanmak yerine kendisi kamera karşısına geçiyor.

Hatta Cruise bu ayın ilk haftalarında rol aldığı Görevimiz Tehlike 6 filminni çekimlerinde büyük tehlike atlattı. Londra'da yapılan çekimlerde çatı katından atlayan Cruise, karşı binaya iniş yapamayınca sakatlık geçirdi.

Yönetmenliğini Bryan Singer'ın üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı sırasında Hitler'e suikast düzenlemeyi planlayan bir grup Alman subayın öyküsü anlatılıyor. Esin kaynağını gerçek bir olaydan alan filmde Valkyrie Operasyonu adıyla bilinen bu operasyonun başındaki Albay Claus von Stauffenberg'i Tom Cruise canlandırıyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder