15 Aralık 2017 Cuma

"OT" filmi büyüledi

5. Antakya Uluslararası Film Festivali’nde İzleyici Özel Ödülü Alan "Ot"  Filmi izleyiciyi büyüledi

5. Antakya Uluslararası film festivali kapsamında 95 film izleyicilerle buluştu.
Halkın yoğun ilgi gösterdiği gösterimlerde " OT" filmi izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. "OT" filmi ödül gecesi sonunda, “İzleyici Özel Ödülüne” layık görüldü. Ödülünü almak için sahneye çıkan filmin yapımcısı Erol Koçan yaptığı konuşmada;
"13 medeniyete ev sahipliği yapmış, farklı dinlere mensup vatandaşların huzur ve barış içerisinde yaşadığı böylesine güzide bir şehirde ödül almanın ziyadesiyle mutluluğu içerisindeyim. Bu ödülü dünya barışına armağan ediyorum” dedi.

Eğitim ve Barış
Yapımcı Erol Koçan'ın kendi memleketi olan Tokat Reşadiye'de çekimleri yapılan "OT" filmi eğitimin önemini ve terörün bölge halkına yaşattığı olumsuzlukları anlatan eğitim ve barış temalı bir dram filmi olup, izleyicilere net mesajlar vermektedir.
Erol Koçan söyleşilerde bulundu
Senaryosu Erkay Yavuz tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Burak Donay’ın üstlendiği "OT" filminin yapımcısı Erol Koçan, Antakya’daki Erol Bilecik Lisesi’nin daveti üzerine, radyo televizyon bölümü öğrencileriyle söyleşi yaptı. Tecrübelerini öğrenciler ile paylaşan Koçan, sektörde başarılı olabilmeleri ve iş bulabilmeleri için çok pratik yapmaları gerektiğini söyledi. 
Altınyaprak film yapımcısı Erol Koçan, TED Hatay kolejinin daveti üzerine öğrencilerle buluştu. Öğrenciler, film gösterimi sonrasında Koçan'ı dinleyerek, sorular yönelttiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder