7 Şubat 2019 Perşembe

Erkenci Kuş’un konusu ve oyuncuları…

ERKENCİ KUŞ DİZİSİ KONUSU

Erkenci Kuş, Sanem (Demet Özdemir) ve Can (Can Yaman)'ın reklam ajansında tesadüf eseri karşılaşması ile başlayan büyük aşkı ekrana getiriyor.

Erkenci Kuş'un konusu: Sanem'in, babası Nihat'ın bir bakkal dükkanı vardır. Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale'nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes'te eleman arandığını duyunca iş başvusu yapacak ve dizide macera da ondan sonra başlayacak.

Derginin patronu Aziz beyin iki oğlu var; Can ve Emre… Sanem işlerin pek de yolunda gitmediği dergide çalışmaya başladıktan sonra bir anda kendisini ilginç olayların içinde bulacak. Can Yaman'ın canlandıracağı patronun oğlu Can Divit'le arasında tesadüflerle başlayan yakınlaşma olayların yönünü değiştirecek. Son derece maceracı bir ruha sahip olan Can, şehir hayatının küçük hesaplarından uzak doğayı seven sportmen bir gençtir. Bu özellikleri Sanem'le arasında özel bir bağın kurulmasına da neden olacak.


Kerem Çakıroğlu'nun yönetmenliğini yaptığı projenin çekimleri başladı.Yaz dizisi olarak ekrana gelecek olan dizisinin hikayesi, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin senaryosunu yazan Meriç Acemi'nin kaleminden çıktı.

Demet Özdemir
Sanem Aydın

Can Yaman
Can Divit

Öznur Serçeler
Leyla Aydın

Özlem Tokaslan
Mevkibe Aydın

Berat Yenilmez
Nihat Aydın

Birand Tunca
Emre Divit

Sevcan Yaşar
Aylin Yüksel

Ceren Taşçı
Ayhan Işık

Cihan Ercan
Muzaffer Kaya (Zebercet)

Tuğçe Kumral
Deren Keskin

Anıl Çelik
Cengiz Özdemir (Ceycey)

Sibel Şişman
Güliz Yıldırım

Ali Yağcı
Osman Işık


Yapım: Gold Film
Yapımcı: Farut Turgut
Yönetmen: Çağrı Bayrak
Senarist: Aslı Zengin - Banu Zengin Tak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder