22 Mayıs 2019 Çarşamba

Survivor’da kim elendi, kim gitti?

Survivor Türkiye Yunanistan 75. bölümde kim elendi? sorusu yanıt bularak dün gece açıklandı. Survivor Türkiye Yunanistan yetmiş beşinci bölümde gerçekleşen ada konseyinde beyaz takımda veda eden isim belli oldu. Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kaybeden beyaz takımda Afroditi ve Ria eleme adayı olmuştu. Peki Survivor'da Ria mı, Afroditi mi elendi?

SURVİVOR KİM ELENDİ? RİA MI, AFRODİTİ Mİ?

Eleme adayları belirlenirken dokunulmazlığı kaybedenBeyaz takımdan bir Yunan yarışmacı eleneceği için sadece Yunan yarışmacıların ismi yazıldı. Beyaz takımda Afroditi ilk eleme adayı, ikinci eleme adayı ise Ria olmuştu. Bu akşam yapılan halk oylamasının sonuçları açıklandı ve Survivor hayalleirne veda eden isim RİA oldu. Ria arkadaşlarına veda ederek adadan ayrıldı.

ACUN ILICALI'DAN SÜRPRİZ YARIŞMA DUYURUSU

Acun Ilıcalı eleme adaylarının belirlenmesinin ardından sürpriz bir yarışmayı açıklamıştı. Unutulmaz eski Survivor yarışmacıları 4 günlüğüne adaya gelecek ve yeni yarışmacılarla ayrışacak. Eski yarışmacılara karşı yeni yarışmacılar arasındaki oyunların kazananı ödüllerin de sahibi olacak. Sürpriz yarışmanın önümüzdeki günlerde yapıması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder