7 Eylül 2019 Cumartesi

Engin Akyürek'in yeni dizisi belli oldu

Engin Akyürek, yeni sezonda yeni projesiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Star’da yayınlanacak “Sefirin Kızı” adlı dizide rol alacak olan oyuncu, Sancar Efeoğlu’nu canlandıracak. Çekimlerinin Ege’de yapılacağı dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor.

Sefirin Kızı Oyuncuları

Engin Akyürek (Sancar)
1981 Ankara doğumlu olan Engin Akyürek 38 yaşındadır.  Ankara Üniversitesinde lisans eğitimi alan Engin Akyürek aklında hiç oyunculuk yokken katıldığı Türkiye’nin Yıldızları yarışması ile ünlenmiştir. Daha sonra Yabancı Damat ve Kara yılan dizileri ile ismini duyuran ve ekranlarda yer alan  Engin Akyürek’in asıl popüler olduğu dizi ise bir çok Avrupa ülkesinde yayınlanan Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisi ile olmuştur. Son olarak ise 2017 yapımı Kara Para Aşk  dizisinde yer alan Engin Akyürek son dönemlerin dizi tutturamayan başrol oyuncularından biridir.

Neslihan Atagül (Nare)
1992 de İstanbul da hayata gözlerini açan Neslihan Atagül 27 yaşında kariyerinin zirvesindedir. Yeditepe Üniversitesinde Konservatuvar okuyan Nesliha Atagül ilk olarak Yaprak Dökümü dizisinde çocuk oyuncu olarak yer almış ve oyunculuk yeteneklerini profesyonel üstadların yanına geliştirmiştir. Neslihan Atagül’ün olduğu ve izleyici tarafından fark edildiği dizisi ise Fatih Harbiye dizisi olmuştur. Yaprak Dökümünde ki kızdan Fatih Harbiye’nin Neriman’ı olan Neslihan Atagül daha sonra Kara Sevda dizisinde hayat verdiği Nihan karakteri ile dünyanın tanıyıp oyunculuğunu kabul ettiği bir kadın başrol olmuştur.  Kendisi gibi oyuncu Kadir Doğulu ile evlidir.

Tugay Mercan
Ocak 1982 de İstanbul hayata gözlerini açan Tugay Mercan Haliç Üniversitesinde Tiyatro eğitimi almıştır. Konservatuvar yıllarında Bakırköy Tiyatrosunda oyunculuk deneyimleri kazanan Tugay Mercan ilk olarak Suskunlar dizisinde oynadığı Zeki karakteri ile ismini duyurmuştur. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem, Asla Vazgeçmem gibi dizilerde de yer alan Tugay Mercan Son olarak Kızım dizisinde Uğur olarak yer almış ve canlandırdığı karakter ile çok sevilerek kariyerinin zirvesine çıkmıştır.

İbrahim Çelikkol
1982 yılı Kocaeli doğumlu olan İbrahim Çelikkol  37 yaşının içindedir. Modellik yaparak hayatını kazanan İbrahim Çelikkol aynı zaman da Basketbol Genç Milli takımında oynamıştır. Osman Sınav ile karşılaştıktan sonra hayatı değişen İbrahim Çelikkol Osman Sınav’ın ısrarı üzerine Pars Narkoterör filminde başrol de yer almış ve yeteneğini ispat etmeyi başarmıştır. Özgü Namal ile Merhamet dizisinde oynayan ve tanınan bir isim olan İbrahim Çelikkol Siyah Beyaz Aşk dizisi ile de dünyanın tanıdığı bir yıldız haline gelmiştir.  İbrahim Çelikkol’un mimar Mihre Mutlu ile güzel bir evliliği vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder