10 Şubat 2017 Cuma

Karanlığın Elli Tonu filminden kareler

Başrollerinde Jamie Dornan (Christian Grey) ve Dakota Johnson'ın (Anastasia Steele) oynadığı Karanlığın Elli Tonu 10 Şubat’ta vizyona girecek.
James Foley tarafından yönetilen ve senaryosu Niall Leonard tarafından E. L. James'in aynı adlı çoksatan kitabından uyarlanarak yazılmış olan Karanlığın Elli Tonu vizyona girmeden yine adından bolca söz ettirdi.

Dakota Johnson ve Jamie Dornan’ın başrollerde yer aldığı erotik-dram türündeki ‘Grinin Elli Tonu’nun devam filmi ‘Karanlığın Elli Tonu’ için geri sayım başladı.

Filmde 34 yaşındaki Dornan esrarengiz milyarder Christian Grey’i canlandırırken 27 yaşındaki Johnson da Grey’in tuhaf dünyasına kapılan Anastasia Steele adlı bir kadına hayat veriyor.
Karanlığın Elli Tonu’nda Anastasia, Christian Grey ile yaşadığı ilişkisini geride bırakmaya çalışmaktadır. Ancak bu sandığı kadar kolay olmaz. Yeniden bir araya gelen çiftin yaşadıkları zorluklar barışmalarıyla birlikte bitmeyecektir.

Christian geçmişinden gelen şeytanları ile yüzleşmek zorunda kalırken, Anastasia da Grey'in geçmişinde kalan ancak onu unutmamış kadınların öfkeleriyle ve kıskançlıklarıyla yüzleşecektir.
Erotik-dram türündeki filmde Dakota Johnson ve Jamie Dornan’ın yanı sıra ayrıca Tyler Hoechlin, Kim Basinger, Marcia Gay Harden, Bella Heathcote ve Marcia Gay Harden gibi isimler de rol alıyor.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder