28 Şubat 2017 Salı

Kurtlar Vadisi Pusu dönüyor!

Kurtlar Vadisi Pusu sevenlerini heyecanlandıran bir haber geldi. Dizinin yeni sezonda TRT 1'de ekranda olacağı iddiası heyecan yarattı.

Kurtlar Vadisi Pusu, hayranlarını sevindiren haber geldi. Bu sezon bir türlü başlamayan sevilen dizinin yeni sezonda TRT 1 ekranlarında olacağı iddia edildi.
TRT ile Pana Film arasında yakınlaşma olduğu iddia edildi. Bu yakınlaşma sonrası dizinin gelecek sezonda TRT 1'de kaldığı yerden devam edeceği de ileri sürüldü.
Ayrıca Kurtlar Vadisi Darbe filmi çekilecek ve bunun da hakları TRT'ye verilecek. Tüm dizi hayranları gelecek sezon yine Perşembe günleri dizisine kavuşacak. Fakat halen resmi anlaşmaların yapılıp yapılmadığı ile ilgili kanal yöntemi ve yapımcı şirket tarafından açıklanmadı.
KURTLAR VADİSİ YENİ SEZONU NE ZAMAN OLACAK?
Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu sezon yayınlanmayacağı programda açıklanırken dizinin yeni yayın döneminde kaldığı yerden devam edeceği, Kurtlar Vadisi Darbe’den sonra bir sonraki sezonda başlayacağı açıklandı.
Kurtlar Vadisi Pusu’nunda bazı sahnelerinde Kurtlar Vadisi Darbe’ye bağlantılı olacağı konuşulurken yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu’da darbe sonrası yaşanan olaylar ve ülkenin son durumu hakkında konular işlenecek.
Kurtlar Vadisi Pusu, yayın sezonu olan 2017 Eylül gibi kaldığı yerden devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder