6 Nisan 2017 Perşembe

Kara Sevda'da ayrılık

Kara Sevda dizisinin dün ekrana gelen son bölüm finalinde 3 sezondur kadroda olan bir isim diziden ayrıldı. Ali Burak Ceylan'ın hayat verdiği Tufan karakteri sevdiği kadına zaafı nedeniyle hayatından oldu. Kara Sevda izleyicileri veda sahnesini nefeslerini tutarak izledi.

Kara Sevda dizisinin dün ekrana gelen bölümünde şaşırtıcı bir veda gerçekleşti. Emir'in en sıkı adamlarından, Tufan'ın ölümü hem ekran başındakiler hem de Kemal ve Nihan üzerinde şok etkisi yarattı. Bu ani vedanın nelerini değiştireceğini merak eden izleyiciler, Kara Sevda yeni bölüm fragmanını araştırıyor. Peki, Kara Sevda yeni fragmanı yayınlandı mı?
Başrollerini Neslihan Atagül, Burak Özçivit ve Kaan Urgancıoğlı'nın paylaştığı Kara Sevda'nın son bölümüne Ali Burak Ceylan'ın canlandırdığı Tufan karakterinin ölümü damga vurdu. Asu'ya olan zaafına yenik düşen Tufan, korkunç bir tuzakla canından oldu. Tufan'ın ölümünün ardından neler yaşanacağını merak eden izleyiciler, Kara Sevda yeni fragmanını araştırıyor.-
Burak Ceylan, ekiple birlikte üzerinde, 'daha nice başarıları sevdiklerinle kutlaman dileğiyle' yazılı kestiği veda pastasını ise sosyal medyadan paylaştı.

TUFAN KARAKTERİNİ CANLANDIRAN ALİ BURAK CEYLAN KİMDİR?
Ali Burak Ceylan, 1991 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Kocaeli Üniversitesi Atçılık Bölümü'nde tamamlamıştır. Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi alan Ali Burak Ceylan, Star Tv'de yayınlanan; başrolü Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Kara Sevda dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve Tufan karakterini canlandırmaktadır.
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Kemal'in Asu'yla ilgili soruşturmanın baş şüphelisi olması, Emir'in eline Kemal'le olan savaşını bitirmesi için büyük bir fırsat sundu. Ancak Kemal'den Asu'yu öldürdüğüne dair bir itiraf almalıydı.
Kemal'in kaçırıldığını fark eden Mercan, Nihan'a bu durumu haber verdi. Nihan sevdiği adamı yok etmek için hiçbir fırsatı kaçırmayacak olan Emir'in bu işin ardında olduğundan emindi. Nihan, Kemal'i bulup kurtarabilmek için Emir'e boyun eğmeyeceği riskli bir yol haritası çıkardı. Kemal ile Emir, iki ayrı kanattan Asu'yla ilgili gerçeklere doğru ilerlerken bu yarışın en zayıf halkası Tufan oldu. Bir yanda Kemal'in, diğer yanda polislerin kuşatması yaklaştıkça, Asu kurduğu oyunun altında kaldı. Asu'yu yıkıntıların arasından sağ salim kurtarabilecek tek çıkış bileti Tufan'ın canı oldu. Tufan'ın kendisini kaçırdığı izlenimi yaratan Asu, her şeyi göze alarak Tufan'ı ölüme gönderdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder