18 Nisan 2017 Salı

Survivor’da kim elendi?

Survivor'ın 68. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Survivor son bölümde yarışmaya bir kişi veda etti.

Ekranların en heyecan dolu yarışması Survivor’ın 68. bölüm dün akşam ekranlara geldi. Survivor son bölümde eleme heyecanı yaşandı ve bir yarışmacı adaya veda etti.
SURVIVOR’DA KİM ELENDİ?
Birleşme partisinin ardından ilk elenen aday belli oldu. Berna, Gökhan, Pınar ve Sabriye arasından en az SMS oyu alan isim Pınar olunca ünlü yarışmacı adaya veda etmiş oldu.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor 2017'de dün akşam nefes kesen bir iletişim oyunu mücadelesi yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu oyunu oldukça önem veriyordu. Ünlüler takımı oynanan iletişim oyununun ilk etabını bayrak yarışıyla kazandı. İkinci etapta ise gönüllüler takımı oyunu vermeyeceklerini gösterdiler ve ikinci turu kazanan taraf oldular. Final etabında ise gönüllüler takımı müthiş bir geri dönüş yaparak oyunun galibi oldular. Serhat Akın ve İlhan Mansız'ın etkileyici performansı ünlüler takımına yetmedi ve kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Oyun sonrası Ünlülerde büyük bir hüzün yaşanırken çocuğunu görmeyi uman Sema kaybedilen oyun sonrası gözyaşlarına boğuldu.
Kızlar sembol için yarıştı
Survivor'ın 13. haftasının son bölümünde kızlar sembol ödülü için yarıştı. Oyunu kazanan Tuğçe, Burçak ve Ogeday'ı önceki gün erkeklerin kazananı İlhan ise Furkan ve Serhat'ı yanlarına alarak mor odaya giderek yemek ziyafeti yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder