29 Aralık 2018 Cumartesi

NTV'de müzik dolu yılbaşı ekranı

Türkiye'nin en sevilen sanatçıları, dünyayı kasıp kavuran starlar, efsane isimler, unutulmayan şarkılar NTV yılbaşı ekranında. Dünyaca ünlü şarkıcı Adele'den Ed Sheeran'a, Sıla'dan Zerrin Özer'e, Berlin Filarmoni Orkestrası'ndan Zeki Müren'e kadar pek çok renkli, müzik ve nostalji dolu isim yılbaşı gecesi NTV'de olacak.

Adele, unutulmaz New York konseriyle NTV’de
31 Aralık Pazartesi 18.10

Megastar Adele’in üçüncü albümü “25”in piyasaya çıkmadan hemen önce New York’ta verdiği muhteşem konser kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için ekrana geliyor.

Adele; klasik şarkıları Someone Like You ve Skyfall’un yanı sıra, Hello, All I Ask ve When We Were Young gibi şarkılarıyla da dinleyicilere sesleniyor.

John Wilson Orchestra ve Family Guy'ın yıldızı Seth MacFarlane'dan Frank Sinatra şarkıları

31 Aralık Pazartesi 19.10

Family Guy ve Ted’in hem yaratıcısı hem de yıldızı olan Seth MacFarlane, Frank Sinatra’nın kişiliğini ve müziğini anıyor. John Wilson Orkestrası’nın eşlik ettiği bu muhteşem konserde; The Voice, Ol Blue Eyes, The Sultan of Swoon gibi şarkılarla müzikseverlere muhteşem bir performans sergileniyor.

Söz ve Müzik: Zeki Müren Özel Bölümü

31 Aralık Pazartesi 21.10

NTV, yeni yılda sizi görkemli gazinolar yıllarına götürüyor.

Türkiye'nin sanat güneşi Zeki Müren'in hayat hikayesi, unutulmaz şarkıları eşliğinde "Söz ve Müzik" belgeselinde anlatılıyor.

Unutulmaz şarkılar, arşivlerden çıkan özel görüntüler ve kayıtlar NTV'nin bu özel belgeselinde yeniden bir araya geliyor.

Rubato ile Nice Yıllara

31 Aralık Pazartesi 22.15

Rubato grubu, sanatçı dostlarıyla en güzel şarkıları NTV izleyicileri için söyleyecek.

Selami Şahin'den Zerrin Özer'e müziğin efsaneleri, Deniz Seki'den Mehmet Erdem'e, Ece Seçkin'den Merve Özbey'e, Buray'dan Ceylan Ertem'e, Gökhan Türkmen'den Koray Avcı'ya yeni kuşağın temsilcileri, Onur Büyüktopçu'dan Öner Erkan'a şarkı söylemeyi seven oyuncular NTV'de izleyicilerle buluşuyor.

Ece Seçkin, Merve Özbey ve Buray'dan en sevilen şarkılar

Ece Seçkin geceye Şebnem Ferah'ın "Yağmurlar" şarkısıyla başlayacak. Buray'ın yeni yıl için seçtiği şarkı bir George Michael klasiği olan "Careless Whisper" olacak. Merve Özbey, Yıldız Tilbe albümünde söylediği; bu yılın en çok dinlenen şarkıları arasında yer alan "Vuracak" yorumuyla performansına başlayacak. Koray Avcı'nın ise Rubato ile birlikte yorumlayacağı şarkılar "Asi ve Mavi" ile İlhan Şeşen klasiği "Ellerimde Çiçekler" olacak.

Gökhan Türkmen, Ceylan Ertem ve Mehmet Erdem'den hem duygulandıran hem neşelendiren şarkılar

Programda Gökhan Türkmen de kendine has tarzıyla iki şarkı söyleyecek. Yeni albümüyle gündemde olan Ceylan Ertem de yeni yıla Sezen Aksu şarkısı "Gölge Etme" ile girecek. Rubato ile geçmişte hem sahnede hem de albümlerinde bir araya gelen Mehmet Erdem, bu kez "Hava Nasıl Oralarda" şarkısını yorumlayacak.

Başarılı oyunculardan sürpriz performanslar

Son yılların en sevilen oyuncularından Onur Büyüktopçu, Öner Erkan ve "Müslüm" filmiyle yıldızı parlayan Şahin Kendirci de "Rubato ile Nice Yıllara" programının sürpriz konukları olacak.

Deniz Seki ve Zerrin Özer'den aşk şarkıları

Pop müziğin en duygulu kadın yorumcularından Deniz Seki ve Zerrin Özer, Rubato grubuyla en güzel aşk şarkılarını yorumlayacak.

Deniz Seki, son albümü "Uzun Hikaye"de de yer alan Sezen Aksu klasiği "Gidemem"le geceye başlayacak.

Zerrin Özer ise geceye Şehrazat'ın unutulmaz şarkılarından "Kıyamam" ile başlayacak.

Selami Şahin klasikleriyle yeni yıla merhaba

"Özledim"den "Sen Mevsimler Gibisin"e yazdığı şarkılarla her döneme damga vuran, gönüllere kazınan Selami Şahin gecenin onur konuğu olacak.

Selami Şahin en güzel, en duygulu aşk şarkılarını NTV izleyicileri için söyleyecek.

Sıla, yeni yılda NTV'de

1 Ocak Salı 01.00

Sıla, kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için geceye özel seçtiği en güzel şarkılarla NTV'de olacak.

Kariyerinde 10 yılı geride bırakan sanatçı, "Yan Benimle"den "Yoruldum"a, "İnşallah"tan "Acısa da Öldürmez"e, "Vur Kadehi Ustam"dan "Afitap"a en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Sıla'nın Mabel Matiz'le yazdığı bu yılın en ilgi gören şarkılarından "Muhbir" de konserin en unutulmaz anlarından olacak.

Yeni yılın ilk günü Berlin Filarmoni Gala Konseri

1 Ocak Salı 10.15

Berlin Filarmoni Orkestrası ve efsane şefi Sir Simon Rattle ve genç kuşağın en başarılı piyano virtüözlerinden Daniil Trifonov, kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için unutulmaz bir konserle sahnede... Berlin Filarmoni Gala Konseri, 1 Ocak Salı sabah saat 10.15'te NTV'de...

Dünyanın en popüler müzisyenlerinden Ed Sheeran, Londra konseriyle NTV’de

1 Ocak Salı 18.10

Ed Sheeran’ın Londra’da 90 bin kişiye seslendiği muhteşem konseri kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için NTV’de ekrana geliyor. Ne havai fişek, ne de görsel şölen... Sadece Ed Sheeran, tek başına performansıyla sizi büyülemeye yetecek. Başarılı şarkıcı, dillerden düşmeyen hit şarkılarıyla ekrana gelecek.

Anadolu Pop’un yıldızları NTV’de

1 Ocak Salı 21.10

NTV'nin büyük ses getiren "Söz ve Müzik" belgeseli, Türk Pop müziğin önemli yorumcularıyla alaturka ve arabesk müziğe damga vuran isimlerden sonra "Anadolu Pop"un yıldızlarıyla devam ediyor. Barış Manço'dan Cem Karaca'ya, Moğollar'dan Selda Bağcan'a, Hümeyra'dan Esin Afşar'a Anadolu pop müziğin efsaneleri NTV'de bir araya geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder