31 Ocak 2016 Pazar

Gecenin Kraliçesi 4. bölüm fragmanı nefes kesti

Salı akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Gecenin Kraliçesi yeni bölümü için heyecan dorukta! Bu haftaki bölümde Kartal, büyük bir yıkım yaşıyor. Gecenin Kraliçesi 4. bölüm fragmanı ve detayları, haberimizde!

Star TV'nin iddialı yapımı Gecenin Kraliçesi yepyeni bölümleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yıllar önce tutkulu bir aşk yaşayan Kartal ve Selin'in sırlarla örülü hikayesini ekrana taşıyan Gecenin Kraliçesi 4. bölüm fragman videosu yayınlandı, dizinin takipçileri yeni bölümde yaşanacakların ilk sinyalini aldı. Heyecan dozunun giderek arttığı Gecenin Kraliçesi dizisinin bu haftaki bölümünde kendisine tutkulu ile bağlı olan Esra ve hala tutkulu bir aşk beslediği Selin arasında kalan Kartal, Aziz'in Selin'e evlenme teklif edeceğini öğreniyor ve büyük bir yıkım yaşıyor. Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat'ın başrollerini paylaştığı Gecenin Kraliçesi yeni bölümü 2 Şubat Salı akşamı Star Tv'de!

GECENİN KRALİÇESİ 4. BÖLÜM ÖZETİ

Kartal ile bir çocukları olsa bütün sorunlarının çözüleceğine inanan Esra, bunun için harekete geçer. Fakat doktorunu ziyareti, tam olarak planladığı gibi gitmeyecektir. Aziz Selin ile evlenmek istediğini ailesine açıklar. Ama bu kararda tek destekçisi Esra'dır. Mert, Hakan ve Hüma, acilen servet avcısı olduğunu düşündükleri Selin'e karşı birleşmek ve önlem almak gerektiğini düşünmektedir. Hem Selin'in geçmişini araştırmayı hızlandırır, hem de Selin'i Aziz'den vazgeçirmek için bir plan yaparlar.

Gecenin Kraliçesi 4. bölümünde Aziz'in Selin'e evlenme teklif edeceğini öğrenen Kartal yıkılır. Bir yanda onun için her şeyden vazgeçmeye hazır Esra, diğer tarafta ise Kartal'dan intikam almaya çalışan sevdiği kadın Selin arasında kalmıştır. Çaresizdir… Aziz için Selin'in mutlu olması çok önemlidir. Ona çok büyük bir sürpriz hazırlar. Selin şaşkın ve mutludur. Aziz evlilik kararında ne kadar ciddi olduğunu göstermek için, Selin'in annesi Charlotte'u ve Sadık'ın ailesini köşke davet eder. Kartal'ı yıllar sonrasında karşısında gören Charlotte olanlara anlam veremez… Selin'i oynadığı bu tehlikeli oyun konusunda uyarır. Ancak Selin'in planları vardır. Mert, yaptığı planın tıkır tıkır işleyeceğini düşünmektedir. Ama restine karşılık Selin'in vereceği cevap, herkesi şaşırtacak ve aile bağlarını sarsacaktır.

GECENİN KRALİÇESİ KONUSU

Gecenin Kraliçesi'nin öyküsü şöyle başlıyor; öldürülen en yakın arkadaşının küçük oğlu Kartal'ı evlat edinen Aziz( Uğur Polat), eşini yıllar önce kaybetmiş bir iş adamıdır. Hayatına hiç bir kadını sokmak istememiştir ta ki hayatına Selin (Meryem Uzerli) girene kadar. Yıllardır kadınlardan uzak olan Aziz'in hayatı, Selin ile değişir. Ancak evlatlık aldığı oğlu Kartal da yıllar önce aşık olduğu kadınla bir gecelik bir aşk yaşamıştır. Selin, Güney Fransa'nın Grasse şehrinde yıllardır aşkın kokusunu aramaktadır, bu sihirli uğraş Kartal'ın ona ilk gördüğü anda aşık olmasını sağlar. Kartal ve Selin bir gecede solacak olsa da onları buluşturan aşkı yaşamaya razı gelirler.

GECENİN KRALİÇESİ OYUNCU KADROSU

Meryem Uzerli (Selin): 12 Ağustos 1983 Almanya doğumludur. Başarılı oyuncu Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Bir çok yabancı filmde yarımdıc kadın oyuncu olarak rol alan Meryem Üzerli, 2011 - 2013 yılları arasında rol oynadığı Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan'ı canlandırmış, bu rolüyle uzun süre adından söz ettirmiştir.

Murat Yıldırım (Kartal): 1979 Konya doğumlu türk dizi ve sinema oyuncusu olan Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde eğitimini tamamlamıştır. 2008'de rol aldığı Fırtına dizisiyle adından söz ettiren başarılı oyuncu; Aşk ve Ceza, Suskunlar gibi iddialı dizilerin kadrosunda bulunmuştur.

Uğur Polat (Aziz): 4 eylül 1961 İstanbul doğumlu deneyim oyuncu Uğur Polat, Mimar Sinan Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Bir çok dalda en iyi erkek oyuncu ödülü bulunan Uğur Polat; Güz Sancısı, Yeditepe İstanbul, Beni Unutma, Salkım Hanımın Taneleri, Son Kayıp Şehir, Cinayet gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Ulan İstanbul dizisinde Kandemir karakterini canlandırmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder