17 Nisan 2016 Pazar

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni partneri Cansu Dere oldu

Yaklaşık bir yıldır ekranlardan uzak kalan Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni partneri belli oldu. Uzun bir aranın ardından bu yaz başlayacak olan yeni bir diziyle ekranlara tekrar dönen Tatlıtuğ'a Cansu Dere eşlik edecek.



İlk olarak yeni dizisini Elçin Sangu ile çekeceği iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ'un bu durumun ardından yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düşmüştü. Tatlıtuğ, yaptığı açıklamalarla birlikte Elçin Sangu'yla rol almayacağını açıklamış ve partner aramalarının devam ettiğini ifade etmişti.
Geçtiğimiz günlerde Elçin Sangu'nun ardından yapım şirketinin Cansu Dere ile anlaştığı öğrenildi. Yeni dizisi Siyah Beyaz için hazırlıklara devam eden Kıvanç Tatlıtuğ, 2,5 yıldır ekranlarda yer almıyor.

CANSU DERE KİMDİR?
Başarılı bir mankenken oyunculuğa geçiş yapmıştır. Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olan Dere, özellikle Sıla ve Eyşan rolleriyle akıllarda yer etmiştir.İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey 3. güzeli oldu ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı. İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nü yarıda bırakarak mankenlik mesleğine ağırlık vermiştir. Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan Dilek Hanif gibi moda tasarımcılarının defilelerinde yer almıştır. ITKIB'nin tüm yurt dışı organizasyonlarında Türkiyeyi temsil eden Cansu Dere, 2002 ve 2003 yılları arasında Paris'de çeşitli defilelere katılmış ve birçok önemli fotoğrafçıyla çalışmalar gerçekleştirmiştir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder