18 Nisan 2016 Pazartesi

Türk kızı Sinem Saniye ABD'de finale kaldı

ABD'de yaşayan Türk sanatçı Sinem Saniye, Amerikan Fox TV kanalında yayınlanan 'Star Of The Day' vokal yarışmasında finale kaldı.


ABD Newyork'ta düzenlenen Star of The Day yani Günün Yıldızı adlı yarışmada Türk yarışmacı Sinem Saniye finale kalmayı başardı. Yarışmaya kendi şarkısı "Love Me, Love Me, Love Me" ile katılan Sinem Saniye beğeni topladı ve 28 Nisan 2016 yapılacak finale katılma hakkı kazandı.

JOHN LENNON BESTE YARIŞMASININ BİRİNCİSİ OLMUŞTU

Sinem Saniye'nin, geçtiğimiz yıllarda Amerika'da piyasaya çıkarttığı "When I Don't Sleep " adlı ilk albümünde yer alan "Boom Sheke Nana" şarkısı uluslararası John Lennon beste yarışmasında dünya dalında birinci olmuştu.

SİNEM SANİYE KİMDİR?

35 yaşında olan Sinem Saniye yarışmada müziğe olan ilgisine dair sorulan sorulara samimi cevaplar verdi. Büyükbabası, Saniye'nin babasının müzisyen olmasına izin vermeyince babası mühendis olmuş. Saniye daha 1 yaşını oldurmadan hemen önce hayatını kaybeden babasının son dileği karısının ve kızının Newyork'a gidip kızının burada okuması, yetişmesiymiş. Sinem Saniye de babasına tanınmayan fırsatı kendisinin değerlendirerek müzik kariyerine devam sürdürmeyi görevi kabul ettiğini belirtiyor.

Sinem Saniye ona ilham veren müzisyen olarak da Michael Jackson'ın ismini veriyor. Jackson'ın ölümünü hala tam olarak kavrayamadığını ifade ediyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder