13 Temmuz 2016 Çarşamba

Aşk Laftan Anlamaz dizisi 4. bölümde heyecan yaratan anlar!

Aşk Laftan Anlamaz dizisi bu hafta 4. bölümü ile ekranlara geliyor.. Aşk Laftan Anlamaz 4. bölüm fragmanında yaşananlar ise yeni bölümün oldukça romantik ve heyecanlı sahnelerle dolu olacağının sinyalini verdi. Peki Aşk Laftan Anlamaz 4. bölüm fragmanında neler yaşanıyor. Özellikle Murat ve Hayat'ın yakınlaştığı sahneler son bölüme damga vuracak gibi. İşte Aşk Laftan Anlamaz 4. bölüm fragmanında meydana gelecek olaylar ve dizinin son bölümünden özet


Show TV ekranlarının yeni dizisi Aşk Laftan Anlamaz bu haftaya yine bomba gibi giriyor. Dizinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Herkes tarafından merakla beklenen 4. yeni bölümde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Hayat ve Murat arasında işler karmaşıklaşıyor. Aşk Laftan Anlamaz heyecanlı 4. bölümüyle çarşamba akşamı sizlerle birlikte olacak.


Hayat’ın köstebek olduğunu düşünen Murat, bölüm sonunda Hayat’ı suçlamıştı. Doruk ile Hayat’ı samimi görmesi, sonrasında Didem ile didişen Hayat'ı görmesi bu düşünceye tuz biber olmuştu ve Hayat’ı dinlemeden yargısız infaz yapmıştı. Bu durumda Hayat öncelikle kendini açıklamaya çalışsa da daha sonra onu dinlemeyen Murat’a karşı o da cephe aldı ve istifa etti. Bölümü bu hareketli sekansla açtık. Tabi ki Hayat’ın istifası, gitmesi o kadar kolay olmadı, seyirci olarak alengirli bir şeyler bekliyorduk yani! Hala herkesin Suna zannettiği Hayat, Murat’ın babası Nejat ile de konuşmak durumunda kaldı. Her yerde atışmaya devam eden çiftimiz, Nejat’ın yanında da atışmalarından tabii ki vazgeçmedi. Ama sonu her halükarda Hayat’ın istifasına gitti. Tabii ki bununla sınırlı kalmadı her şey. Bir yandan kendine atılan iftirayı yediremeyen Hayat, bir yandan da patronunu düşünemeden edemedi. Aşık olmaya başladığının daha tam farkına varamayan Hayat, garip bir ruh haline sahipti. Murat’ın da ondan aşağı kalır yanı yoktu. İki taraf da hem burunlarının dikine gittiler hem de birbirlerini düşünmeden edemediler. Yirmi7’nin “Sokak Lambası” şarkısı eşliğinde birbirlerini düşünen ikilinin sahneleri oldukça güzeldi.


OLMAZ DENİLENLER OLUR, YAPMAZ DENİLENLER YAPILIR!

Duyan herkesi şaşırtan bir şey gerçekleşti; Murat özür diledi. Bölümün başlarında gayet kendinden emin ve Hayat’a kızgınken daha sonra Doruk’la konuşup önce köstebek olmadığını öğrendi. Daha sonra da Tuval’den Didem’in yaptığı oyunu. Bu durumda da tek yapacağı şeyi yaptı ve özür diledi. Murat için normal bir şey değildi tabi ki bu. İlk olarak kıvransa da hatasını anlayıp Hayat’tan özür dilemesi aralarının yumuşamasına neden oldu. Açıkçasını söylemek gerekirse seyirci olarak biz bu durumdan memnun kaldık, olayın uzamaması ve sünmemesi çok iyi oldu. Bir diğer mevzumuz da Hayat’ın annesinin iş yerine gelmesiydi. Hayat adında birinin şirkette olmadığını öğrenen anne, şaşkınlıklar içinde kalmıştı. Bölüm başında Hayat bir de bununla uğraştı. Yalan yalanı doğurdu, annesi ile girişte durumu kurtarmaya çalışan Hayat, Tuval ile karşılaşınca ona da annesinin aslında annesi değil, yanlarındaki hizmetkâr olduğunu söyledi. Ama iş yerine annesinin gelmesi iyi bir şeye neden oldu. Artık Hayat’ın babası uygun görerek annesini memlekete çağırdı. Zaten sahneleri çok da zevk vermeyen anne karakteri şimdilik gitmiş oldu. Hayat’ın ailesi bir daha nerede devreye girer, yeniden görüşürüz onlarla, bilemiyoruz.


BİR KERE GÜLÜMSE, YETER!

Abisine göre daha yumuşak başlı görünen Doruk, Hayat ile zaten daha rahat konuşabiliyordu. Bu bölüm de istifasından sonra şirkete uğrayan Hayat’ı gören Doruk önce ona kahve ısmarladı. Morali bozuk olduğundan onu güldürmek için ne uğraşlar verdi. Hayat’ın küçük tebessümlerine neden oldu. Bir de bu buluşmada Hayat, Murat hakkında bilmediği gerçekleri öğrendi. Annesi ölen Murat, annesinin ölümünden kendini sorumlu tutuyor. Annesi, Murat’ı kurtarırken vefat etmiş. Bölüm içinde nedeni tam olarak söylenmese de Murat’ın böyle bir vicdan azabı, üzüntüsü var, bunu öğrenmiş olduk. Bunun dışında daha önce de dediğim gibi bir izleyici olarak Doruk’u bir aşk üçgenindense Hayat’a arkadaş olarak görmeyi tercih ederim. Bu bölümdeki sahneleri de dostane hoş sahnelerdi. Bunun dışında Murat’ın Hayat’tan özür dilediğini öğrenen Doruk, Hayat ile abisini çekiştirdi. Herkes gibi Doruk da bu duruma fazlasıyla şaşırdı. İkiliden güzel arkadaşlık sahneleri çıkar, Doruk her geçen bölüm izlemesi daha tatlı bir karakter oluyor. Gittikçe daha da seveceğiz gibi görünüyor.


KADERİNDEN KAÇAMAZSIN İPEK!

Bir diğer çiftimiz Kerem ve İpek yine bu bölüm de oldukça şirindi. Hayat ve Murat’ın karşılaşmaları ya da bile isteye görüşmeleri her zaman bu ikiliyi de yan yana getirmeye devam edecek diye düşünüyoruz. Hayat istifa ettiğini Suna’ya söylemek için, İpek ile beraber Suna’nın sevgilisiyle olduğu ormana gitti. Murat,Hayat ile görüşmek istediğinde de ona adres olarak ormanı söylediler. Tabii ortak noktada buluşacaklarken ikilinin başına yine gelmeyen kalmadı. İpek’in arabası bozuldu. Bu duruma çare ise Kerem oldu. Murat Hayat’ın yanına giderken ikili baş başa kaldı. Kerem ilk görüşte vurulduğu İpek ile hayatını kurdu, çocukları yaptı, yaşadılar hatta beraber elele öldüler bile. Kerem bu hayalleri bir bir sıralarken İpek oralı değil, Kerem’e deli gözüyle bakıyor şimdilik. İkilinin sahneleri oldukça komik ve eğlenceli. İpek’te ilk kıvılcımlar ne zaman ortaya çıkar diye bekliyoruz.


ATEŞ BACAYI ÇOKTAN SARDI!

Bölüm başında birbirine resti çektikten sonra birbirlerini düşünmekten de geri duramayan Hayat ve Murat, bu duruma kendileri de anlam veremez haldeydi. İkisi de biraz kızgın, fazlaca üzgünlerdi ve birbirlerini düşünüyorlardı. Murat’ın gerçekleri öğrenip Hayat’tan özür dilemesi aralarının düzelmesini sağladı. Murat, Hayat’tan özür diledikten sonra Hayat’ın işe dönüp dönmeyeceğine yine de emin olamadı. Ertesi gün işe gittiğinde Hayat’ı göremediğinde üzüldü, sordu, soruşturdu. Gelmeyeceğini düşündüğü anda karşısında Hayat’ı kahvesiyle gördü. Hayat’a her ne kadar belli etmek istemese de memnuniyeti ortadaydı. Daha tam olarak ikisi de farkına varamasa da ateş çoktan bacayı sarmış gibiydi. Bunu Murat’ın arkadaşı ve şoförü olan Kerem, Murat’ın sürekli Hayat’ı sormasından, Hayat’ın arkadaşı İpek de Hayat’ın normal olmayan hallerinden çoktan anlamış durumda, üzerlerine de gidiyorlar. Hayat ve Murat bu durumu ne zaman anlayıp kabul edecek merakla bekliyoruz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder