28 Temmuz 2016 Perşembe

İlker Aksum Hayatımın Aşkı dizisine katıldı

Kanal D'nin sevilen romantik komedi dizisi Hayatımın Aşkı'na İlker Aksum dahil oldu.


Kanal D ekranlarında ilgiyle takip edilen ve başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Doğandemir, Berk Hakman gibi isimlerin rol aldığı "Hayatımın Aşkı" dizisine ünlü oyuncu İlker Aksum da dahil oldu.
Geride bıraktığımız haftaki bölümü yarım yayınlanan dizinin final yapacağı dedikoduları konuşulmaya başlanınca yapımcılar İlker Aksum'la anlaştı. İlker Aksum, son olarak Mardin İşi dizisinde rol alıp başarılı performansıyla herkesin beğenisini kazanmıştı.


İLKER AKSUM KİMDİR?

30 Kasım 1971 Isparta yılında Isparta'da dünyaya geldi. İlkokulu Etimesgut Şeker İlkokulu'nda bitirdi. Lise eğitimini ise Mehmetçik Lisesi'nde almıştır. Üniversitede Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümü'nden mezundur.

KARİYERİ

1994 yılında Antalya Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. İlk kez profesyonel olarak Hamlette Ophelia rolü ile sahneye de rol almıştır. Kadro açılmadığı için buradan ayrılarak İstanbul'a yerleşti. Daha sonra askere gitmiş, Kars Sarıkamış'ta askerliğini yapmıştır. İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda 1 yıl kadar çalışmıştır.

Okul arkadaşı olan Özgür Çınar'ın teklifi üzerine bir bölümlüğüne 'Sır Dosyası' dizisinde yer aldı. Bu rolden sonra ise 'Çarli İş Başında' dizisi ile ekranlara gelmiştir. Aksum en iyi çıkışını 'Yabancı Damat' dizisindeki Ruşen karakteri ile yakalamıştır. Daha sonra 'Kara Yılan' dizisinde Fransız bir komutanı oynamıştır.

Aksum, Engin Günaydın, Binnur Kaya, Timuçin Esen, Olgun Şimşek ve Taylanlar ile çok eski arkadaştır. Kendisi 2008 yılında Belgin Erdoğan ile nikah masasına oturmuş ve 2012 yılında yollarını ayırmışlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder