4 Temmuz 2016 Pazartesi

Rengarenk dizisi sürprizlerle dolu geliyor

ATV ekranlarında çok yakında seyirciyle ile buluşacak olan Rengarenk dizisi sürprizlerle dolu geliyor.

Bu yazın en iddialı dizilerinden biri olan Rengarenk 8 Temmuz Cuma akşamı izleyiciyle ile buluşuyor. Çekimleri İzmir'de gerçekleşen Rengarenk dizisinde veteriner Can karakterini hayat veren Kaan Taşaner, "Can, kendisini hayvanlara adamış bir adam ve magazinle hiçbir alakası yok. Tıpkı Can gibi Kaan'da magazini takip etmiyor. Bu yüzden olsa gerek dizideki karakterimi kendime benzetiyorum. Rengarenk dizisinin 8 Temmuz 2016 günü seyircilerle buluşacak olmasından dolayı heyecanlıyım. Herkese iyi bayramlar diliyorum" dedi.


KAAN TAŞANER KİMDİR?

23 Nisan 1979 yılında dünyaya gelmiştir. Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Anasanat dalı mezunudur. Oyunculuğa ilk olarak 'Karanlıkta İlk Işık Kubilay' adlı tiyatro oyunuyla başlamıştır. Daha sonra 2004'de kadar çeşitli tiyatro oyunlarında rol aldı.

KARİYERİ

Bir süre tiyatrolarda sahneye çıkan Taşaner, ekranlarda ilk olarak 'Büyük Buluşma' adlı diziyle seyirciyle buluşmuştur. Daha sonraki yıllarda televizyon ile tiyatro oyunlarını sürdürdü. 2010 yılında Kanal D ekranlarında yayımlanan 'Fatma Gül'ün Suçu Ne?' adlı dizide Erdoğan Yaşaran karakterine hayat vermiştir. Bu projeyle iyi bir performans sergilemiş ve tanınmıştır.

2012'de Kanal D sitesinin düzenlediği bir ankette 2. En İyi Erkek Oyuncu seçilmiştir. Sanatçı daha sonra 'Kuzey Güney' adlı dizide Şeref Komiser rolünü üstlenmiştir. 2014 yılında TRT 1 ekranlarında başlayan 'Diriliş Ertuğrul' adlı projede Gündoğdu rolünü kabul etmiştir.Sanatçı aynı zamanda tiyatrocu Sacide Taşaner'in oğludur.

ROL ALDIĞI DİZİLER

2004- Büyük Buluşma

2005- Beşinci Boyut Galip

2007- Hakkını Helal Et

2008- Kendi Okulumuza Doğru Ozan

2010- 2012 Fatmagül'ün Suçu Ne? Erdoğan Yaşaran

2012- 2013 Kuzey Güney Şeref Komiser

2013- 2014 Kayıp Kemal Özdemir

2014- Diriliş Ertuğrul Gündoğdu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder