30 Aralık 2016 Cuma

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da flaş ayrılık!

Oktay Kaynar ve Deniz Çakır başrollerinde yer adlığı "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Atv'nin sevilen dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dün akşam Meryem Uzerli'nin konuk olduğu 53. bölümüyle ekrana geldi. Suzi karakteriyle diziye hızlı bir giriş yapan Meryem Uzerli, dizinin, reyting sıralamasının TOTAL grubunda birinci olmasında büyük rol oynadı.
"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın son bölümde sürpriz bir de ayrılık yaşandı. Oktay Kaynarca’nın hayat verdiği 'Hızır' karakteri, sezon başından bu yana aranan haini bularak öldürdü. Haftalardır merak edilen “Hain kim?” sorusu Özer’in vurularak ölmesiyle cevap buldu. Böylece Özer karakterine hayat veren oyuncu, Hakan Karahan, senaryo gereği dizi kadrosundan ayrıldı.
Oktay Kaynarca, rol arkadaşına Instagram hesabından bir paylaşımda bulunarak veda etti. Karahan'la birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşan Kaynarca, o karenin altına "Hakanım emeğine yüreğine sağlık, güzel bir yolculukdu, yolun açık olsun" notunu düştü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder