28 Aralık 2016 Çarşamba

Serhat Akın 2017 kadrosuna katıldı

Survivor 2017'ye katılacak yeni ismi yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor'a son katılan isim Milli futbolcu Serhat Akın oldu.

Acun Ilıcalı Survivor 2017 katılacak yeni ismi sosyal medyadan açıkladı. Ilıcalı "Milli futbolcularımızdan Serhat Akın da Survivor 2017 kadrosunda.. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi.
Survivor 2017'nin ünlüler takımının yarışmacısı Beşiktaş'ın unutulmaz oyuncularından İlhan Mansız oldu.

Acun Ilıcalı, Mansız'ın kadroya dahil olduğunu şu sözlerle açıkladı: "Beşiktaş'ın efsane yıldızı İlhan Mansız Survivor 2017 kadrosuna katıldı, kendisine başarılar dileriz."

Çocuklar Duymasın diziyle yıldızı parlayan Furkan Kızılay'ın da Survivor 2017'ye katılacağı biliniyor. Ancak daha önceki senelerde yarışmaya katılan isimleri tek tek açıklayan Ilıcalı, henüz Kızlay'ı resmi olarak açıklamadı.

Survivor 2017 için adı geçen bir diğer isim sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz olmuştu. Ancak Durmaz'ın TV 8'de bir moda programı ile anlaştığı yarışmaya katılmayacağı duyurulmuştu.
Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde ise Daniel Amokachi'yle yemek yemişti. Bu buluşma Amokachi'nin Survivor'a katılacağı iddialarını güçlendirmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder