30 Kasım 2017 Perşembe

1 Aralık'ta Beyaz Show'un yeni bölüm konukları kimler olacak?

Beyaz Show yeni bölüm fragmanı ile 1 Aralık Cuma günü konuk olacak isimleri programın takipçileriyle paylaştı. 'Aile Arasında' adlı filmin oyuncularının yer alacağı programda yine kahkaha dolu dakikalar yaşanacak. 
Beyaz Show'un yeni bölüm fragmanı 1 Aralık'ta "Aile Arasında" filminin başrol oyuncularının ünlü şovmenin konukları arasında yer alacağını gösterdi.
Funda Arar'ın da şarkılarıyla renk katacağı programda ünlü şovmenin konukları arasında yer alacak isimler şöyle;
Oyuncu, yazar ve senarist Gülse Birsel yine kendi kaleminden çıkan bir proje olan Aile Arasında filmini anlatacak.
Avrupa Yakası'nda da birlikte rol aldığı Gülse Birsel'le yeni bir projede buluşan Engin Günaydın da ünlü şovmenin sorularını yanıtlayacak.
Güldür Güldür Show, Yalan Dünya ve Komedi Türkiye gibi projelerde bulunan ve renkli kişiliği ile dikkat çeken Derya Karadaş hakkında merak edilenleri açıklayacak.
Usta oyuncu Erdal Özyağcılar da rol aldığı sinema filmi hakkında bilgiler verecek
2000'li yılların başlangıcından bu yana birçok farklı projede bulunan müzisyen ve oyuncu Ayta Sözeri de hakkında merak edilenleri açıklayacak.
Aynı filmde yer alan Fatih Artman da canlandırdığı karaktere ilişkin bilgileri paylaşacak.
Kanal D'den gelecek bölümle ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde; Beyaz Show’a bu hafta; Funda Arar, Gülse Birsel, Erdal Özyağcılar, Engin Günaydın, Derya Karadaş, Fatih Artman ve Ayta Sözeri konuk oluyor. Beyaz Show 1 Aralık 2017 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de!
Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; muhteşem şarkıları ile Funda Arar ve "Aile Arasında" filminin başrol oyuncuları Gülse Birsel, Erdal Özyağcılar, Engin Günaydın, Derya Karadaş, Fatih Artman ve Ayta Sözeri konuk oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder