5 Kasım 2017 Pazar

Ertuğrul bey'e 4 milyon artı haftalık 250 bin tl

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanlarını büyük bir dikkatle takip etmeye devam eden dizi takipçileri, HT Magazin yazarı Mustafa Doğan'ın köşe yazısıyla kafa karışıklığı yaşadı. Doğan'ın haberine göre; bölüm başı 150 bin TL kazandığı öğrenilen Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul'a bu sezondan sonra veda edecek.

Diriliş Ertuğrul dizisinde büyük değişim gerçekleşiyor. Dizinin senaryosu gereği bu yıl Engin Altan Düzyatan'ın ayrılacağı söylemleri, HT Magazin yazarı Mustafa Doğan tarafından ele alındı. Diriliş Ertuğrul dizisi hakkında gelişmelere değinen Doğan, başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın sezon sonunda ayrılacağını açıkladı.
Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan için diziyi yakından takip edenleri üzecek bir iddia gündeme geldi. Bu sezon bölüm başı 150 bin TL kazandığı öğrenilen Engin Altan Düzyatan'ın, sezon sonunda Diriliş Ertuğrul'dan ayrılacağı duyuruldu. İşte, Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Ertuğrul'dan ayrılacağına dair bazı detaylar
Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın kazancı olay oldu.
HT Magazin yazarı Mustafa Doğan bugün köşesinde dizi sektöründeki fiyat artışını kaleme aldı.
Bu sezon Diriliş Ertuğrul dizisinden bölüm başı 150 bin TL kazanan Engin Altan Düzyatan sezon sonu senaryo gereği diziden ayrılacağından, yapımcıların ve kanalların en gözde isimleri arasında.
Sektörde yeni moda, kafa oyuncuların futbolcular gibi bonservisini almak. İmza atıldıktan sonra proje kısmına geçiliyor.
Düzyatan da nisandan bu yana kanallarla görüşüyormuş. Biriyle imza aşamasına gelinmiş.
Anlaşmaya göre 4 yıl için Düzyatan’a imza parası (bonservis de diyebiliriz) 4 milyon TL ödenecek.
Oyuncu, rol alacağı projedeyse bölüm başı, yani haftalık 250 bin TL kazanacak.
Zaman ne gösterir bilinmez ama bu rakamlarla imzalar atılırsa çarşı fena karışacak, orası kesin.
Çünkü, “Engin bu kadar alıyorsa ben şu kadar isterim” diyenler mutlaka çıkacaktır.
Çıkacaktır çıkmasına ama sektör bu yükü kaldıracak durumda değil. Hesapsız verilen bu paralar nedeniyle Endemol’ün başına gelenler malum.
Oyuncu ücretleri sürekli olarak artarken emekçiler tarafında yaprak kımıldamaması ve artan maliyetlerin uzayan süreleri beraberinde getirmesi de cabası!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder