23 Kasım 2017 Perşembe

Yoğurtçu Bayram rezaletinde flaş gelişme!

TV'de reality şov skandalları bitmiyor, toplumun psikolojisini bozuyor. Bunun son örneği geçtiğimiz günlerde Seda Sayan'ın programında yaşanmıştı. Programa konuk olan evli ve üç çocuklu Meral Daldaran'ın 14 yaşındaki kızının 'Yoğurtçu Bayram' adlı bir şahıstan olduğu ortaya çıkarken DNA testi sonuçları milyonların önünde açıklandı. Sayan'ın ve ekibinin reyting çabası "Pes artık" dedirtti, iğrenç olayın 14 yaşındaki bir kız çocuğunun psikolojisinde nasıl etkiler yaratacağı asla sorgulanmadı

Özel bir TV kanalında Seda Sayan ile Uğur Arslan‘ın birlikte sunduğu programda geçen hafta uzun süre konuşulacak bir skandal yaşanmıştı. İbrahim Daldaran adlı şahıs, eşi Meral Daldaran’ın üçüncü çocuğunun kendisinden olmadığını ileri sürmüş, suçlanan kadın ise aksini savunmuştu.
PROGRAMDA DNA TESTİ AÇIKLANDI
Bunun üzerine program yapımcıları tarafından DNA testi yaptırılmış ve şahısların özel bilgileri milyonların önünde açıklanmış, çocuğun babasının başka birisi olduğu kesinleşmişti. Kısa süreli şokun ardından Meral Daldaran, ‘Yoğurtçu Bayram‘ adlı bir şahsın kendisine tecavüz ettiğini ve çocuğun ondan olabileceğini ima ederek ekran başındakileri dehşete düşürmüştü. Bu korkunç iddianın ardından bir kez daha DNA testine başvuruldu. Sonuç şoke etti. Daldaran’ın 14 yaşındaki kızının Yoğurtçu Bayram’dan olduğu kesinleşti.
RTÜK’E ŞİKAYET YAĞDI
RTÜK‘ün baskısıyla evlilik programlarını sonlandırmak zorunda kalan TV yapımcıları ve şovmenleri reyting için bu kez dümeni kadın-erkek ilişkilerinin irdelendiği, suç vakalarının ve skandalların gündeme getirildiği konseptlere çevirdi. İnanılmaz iddiaların ortaya atıldığı, akıl alkaz mahrem konuların ekrana getirildiği programlar için “Evlilik programları kalsa daha iyi yorumlarına neden olurken, Radyo Televizyon Üst Kurulu’na şikayet yağdığı öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder