26 Mart 2015 Perşembe

Kiraz Mevsimi 38. bölüm 2. fragman (VİDEO)

Kiraz Mevsimi yeni bölümü ile 28 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelecek. Merakla beklenen Kiraz Mevsimi 38. bölüm fragmanı yayınlanırken izleyicileri korkuttu. Ayaz büyük bir tehlike içinde. Kiraz Mevsimi yeni bölümde Ayaz, yangından kurtulabilecek mi? Detaylar haberimizde.

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Kiraz Mevsimi yeni bölümüyle bu hafta Cumartesi akşam saat 20.15'te yayınlanacak. Merakla beklenen Kiraz Mevsimi 38. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Kiraz Mevsimi 38. bölümü yine nefes kesecek. Dizinin bu haftaki bölümünün en kritik anı ise atöyedeki yangın olacak. Ayaz, alevler içinde kalacak!  Öykü ile Ayaz kaldıkları bir atölyede yangın çıkmasıyla alevler içinde mahsur kalacak. Sevenleri ve itfaiye olay yerine geliyor. Olayın şokunu yaşayan Öykü ve Ayaz'ın ailesi ne yapacaklarını şaşırırlar. Olayın hayalmi yoksa gerçek mi henüz bilinmiyor.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLA

Kiraz Mevsimi 37. Bölüm Özeti

“Korkmuyorum…Çünkü babam yanımda” Atölyenin arka odalarından birinde Ayaz ve Mehmet onlara yaklaşan alevlere karşı baba ve oğul beraberdir. Nasıl ve niçin bir araya gelmişlerdir? Diğer tarafta Sakız ve Salih kendilerinden saklanan bir sır olduğunun farkına varmış bunu ortaya çıkarmak için akıl almaz bir yönteme başvurmuşlardır. Ayaz ve Öykü için de işler kolay değildir. Her an sırların ortaya çıkması tedirginliği bir yana birbirlerinden de uzak durmak zorundadırlar. Bu durumun neden olduğu komik olayların arkası kesilmez. İki aşık hayaller kurdukları evin içinde neşeli anlar yaşarken, Önem’in Ayaz’dan uzaklaşması ise çok tehlikeli bir sonun da başlangıcı olur. Tam her şey yoluna girdiği anda tek bir kıvılcım tüm umutları yakıp yıkar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder