21 Mart 2015 Cumartesi

Poyraz Karayel 12. bölüm fragmanı (VİDEO()

Poyraz Karayel 12.bölümde Poyraz çok önemli bir karar vermek zorundadır. Bahri Umman'ın tehdidi karşısında ne yapacağını bilemeyen Poyraz ve Ayşegül kaçmak için plan yapar. Ancak Umman ailesi Poyraz'ın peşini bırakmayacaktır.

Poyraz Kareyel 12.bölüm fragmanı. Poyraz Kareyel son bölümde yaşananların ardından yeni bölüm merakla bekleniyor. Dizinin son bölümünün tamamını bulabileceğiniz bağlantı ve heyecanla beklenen 12.bölümden detaylar.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLA

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM

Poyraz Kareyel 12.bölümde Poyraz çok zor bir karar vermeye mecbur edilir. Bahri Umman Poyraz'a cezayı çok ağır bir şekilde kesiyor. Poyraz'dan 24 saat içinde İstanbul'u terk etmesini ve oğlu ile Ayşegül'ü tamamen hayatından çıkarmasını isteyen Bahri Umman bunları yapmadığı taktirde Poyraz'ı öldürmekle tehdit eder. Umman ailesinin Reisi'nin bu sözleri karşısında Ayşegül ne yapacağını bilemez.

Poyraz bu tehditlere Ayşegül'ü sevdiğini söyleyerek karşı koymaya kalksa da Bahri Umman ve ailesi onu ailelerinden uzaklaştırmakta kararlıdır. Ayşegül Poyraz'ın ardından gitmeye çalışsa da ona engel olurlar.

Poyraz ise bir plan yaparak oğlu ile Ayşegül'ü alıp uzaklara gitmek ister. Ancak Sefer ve Zülfikar'ın Poyraz'ın yakasından düşmeye niyeti yoktur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder