10 Mart 2015 Salı

Medcezir dizisinin 64. bölüm fragmanı çıktı! VİDEO

Medcezir dizisinin 64. bölüm fragmanı yayınladı. Yaman, kardeşinin sakat kaldığını ve Mira’nın Altınkoy’dan taşındığını ve kendisini terk ettiğini öğreniyor.


Medcezir’de Yaman iki şoku bir arada yaşıyor. Bir yandan kardeşi Kenan’ın sakat kaldığını öğreniyor, diğer yandan Mira tarafından terk ediliyor.

Medcezir dizisinin 64. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Mira ile tutuklanmadan salıverilen Yaman büyük şoku atlamaya çalıştı. Bir ara Mira, Yaman’dan ayrılmak bile istedi. Ama Yaman buna izin vermedi. İkili birlikte zaman geçirdiler ve yaralarını sarmaya çalıştılar.

Medcezir 64. bölüm fragmanı izle

Diğer yanda Mira tarafından vurulan Kenan, uzun süre yürüyemeyeceğini öğrendi. Kenan, uzun süre koltuk değnekleri veya yürüyen sandalye ile hayatını sürdürmek zorunda kaldığını öğrenince sinir krizi geçirdi.

Yaman, Mira’dan ayrılmak aklının ucundan bile geçmiyordu. Ama Mira’nın düşünceleri aynı yönde değil. Mira, sessiz-sedasız ailesiyle birlikte Altınkoy’dan ayrıldı ve sıradan bir apartman dairesine taşındı. Yaman, Mira’nın gidişini bir veda notuyla öğrendi.

Ve gelelim Medcezir’in 64. bölümüne…

Yaman, Mira’nın gitmesinin şokunu yaşarken annesinden Kenan’ın sakat kaldığını öğreniyor. Yaman'ın annesi bu durumdan Sude ve Mira'yı suçlu buluyor.

Mira, Beren ve Faruk yeni hayatlarına alışmaya çalışıyor. Ama Beren’in bu hayata alışmaya pek niyeti yok. Evi gezince “Kaldığımız oteller bile daha büyüktü” diye tepki gösteriyor.

Orkun, Mira'nın yeni evine geliyor ama otomobilinden bile inmeden gülmekle yetiniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder