15 Eylül 2015 Salı

Hayranları onların birbirine aşık olmasını istedi

Sinema ya da televizyonda öyle çiftler var ki pekçok kişiye "bunlar kesinlikle gerçek hayatta da birlikte olmalılar" diye düşündürüyor. Rol gereği sevgili ya da eş olarak kamera karşısına geçen bazı oyuncuların kimyası birbirine çok fazla uyuyor. Bazen hayranları gerçek eşlerini ya da sevgililerini bile onlara yakıştıramıyor. Hatta günün birinde bu rol arkadaşlarının birbirlerine gerçekten aşık olmasını dileyen hayranları bile var.


İşte kamera karşısında birbirine çok yakıştırılan ve sanki gerçek hayatta da bir çift olmaları gerekiyormuş algısı yaratan o ünlüler.
BİZİ ÇOK GÜLDÜRDÜNÜZ
 
How I Met Your Mother dizisinin Marshall ve Lily karakterlerini canlandıran Alyson Hannigan ile Jason Segel'ı  seyirci birbirine çok yakıştırıyor.  Bu ekran çiftinin en çok sevilen yanı ise seyirciyi durmadan güldürmeleri. Gerçek hayatta Hanigan,  Alexis Denisof ile evli ve iki çocuğu var.
HAKLARINDA SÖYLENTİ BİLE ÇIKTI
Jennifer Lawrence ve Bradley Cooper, Silver Lining Playbook ve Serena filmlerinde kamera karşısında öyle uyumluydular ki haklarında "set aşkı gerçek hayata taşındı" iddiaları bile ortaya atıldı. Ancak her ikisi de bunları yalanladı. Gerçek hayattaki sevgilileriyle kamera karşısına çıktılar. Lawrence'ın bir süredir Chris Martin ile bir dargın bir barışık ilişki yürüttüğü ileri sürülüyor. Cooper ise top model Irina Shayk ile birlikte.
HAYRANLARI DAHA ÇOK YAKIŞTIRDI
 
Selena Gomez, Justin Bieber ile birlikteyken hayranlarından çok tepki almıştı. Bu kadar da değil... Bieber'ın hayranları da onu tehdit etmişti. Aslına bakılırsa hayranları Gomez'i Bieber yerine Taylor Lautner'ın yanına daha çok yakıştırdı hep.
GERÇEKTEN YAKIŞTILAR
 
Karayip Korsanları serisinde birlikte kamera karşısına geçen Orlando Bloom ile Keira Knightley'i de hayranları birbirine çok yakıştırdı.  Ama onlar birbirlerine hiç aşık olmadılar. Onun yerine iki iyi arkadaş olmayı tercih ettiler. Knightley, James Righton ile evli ve kısa bir süre önce anne oldu. Bloom ise Miranda Kerr'den boşandıktan sonra adı birçok kişiyle aşk dedikodularına karıştı.x
ÇOK YAKIN DOST
 
Seyirci George Clooney ile Sandra Bullock'u da birbirine yakıştırdı her zaman. Sadece kamera önünde değil üstelik. İki ünlü oyuncu çok iyi arkadaş. Zaman zaman ortak projelerde görev alıyorlar.
TİTANİK ETKİSİ

Kate Winslet ile Leonardo DiCaprio da sinemanın birbirine ço yakıştırılan çiftlerinden. Titanik ve Hayallerin Peşinde filmlerinde birlikte kamera karşısına geçtiler. İki ünlü oyuncu çok yakın arkadaş. Öyle ki Winslet'ı üçüncü evliliğinde damada kendi babası yerine DiCaprio teslim etti kilisedeki törende.
GÜZEL İKİLİ
 
Muhtemelen Sweet November filminde çizdikleri kompozisyon nedeniyle Charlize Theron ve Keanu Reeves birbirlerine yakıştırılıyor.  Şeytanın Avukatı filminde de Theron ve Reeves bir çifti canlandırmıştı. Ama onlar da gerçek hayatta sevgili değil arkadaş oldular. Haklarında aşk söylentisi çıksa da her ikisi de bunu yalanladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder