27 Ekim 2015 Salı

Nurella Davutoğlu'nu solladı

En fazla canlı yayına çıkan siyasi parti lideri olan Davutoğlu, ATV-A haber ortak yayınında, reyting şoku yaşadı.

Aynı saatlerde Fox TV’de yayımlanan ‘’Maymunlar Cehennemi’’ adlı film ile, TV 8’de yayımlanan ve modacı Nur Yerlitaş ile İvana Sert’in jüri üyesi olduğu ‘’İşte Benim Stilim’’ programının tekrarı bile, Davutoğlu’ndan çok izlendi.

ATV- Ahaber ortak yayınında yayımlanan ‘’Başbakan ile Gündem Özel’’ adlı program totalde 6.16, AB grubunda 5.09, ABC grubu izleyicide ise 6.37 izlenme oranına zor ulaştı.


İŞTE BENİM STİLİM

Davutoğlu’nun katıldığı canlı program, total izleyicide 43. sırada yer aldı. AB grubunda 43. sıra, ABC’de ise 34. sırada yer alarak, aynı saatte yayınlanan ‘’İşte Benim Stilim All Star’’ yarışmasının tekrarının da gerisinde kaldı.

CHP LİDERİNDEN REKOR

Liderlerin bu seçim döneminde çıktığı programlar içerisinde en çok izlenen yayın ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nın katıldığı, “Kılıçdaroğlu Fox’ta” yayını oldu.


Kılıçdaroğlu, 24 Ekim tarihinde saat 19.00’da İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal’ın sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu’nun katıldığı canlı yayın totalde 14.14 izlenme oranı ile 100 program içinde 2. sırada yer alırken, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi izlenme rekoru kıran yarışmaları da geride bıraktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder