30 Ekim 2016 Pazar

Alex Younger: James Bond'u işe almazdık

James Bond 007 serisinin 8'incisinde kimin oynacağıyla ilgili her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılırken İngiliz Gizli Servisi’nin dış istihbarat bölümü MI6’in başındaki isim olan Alex Younger olaya yeni bir boyut kazandırdı.


SİNEMA TARİHİNİN EN ÜNLÜSÜ

İngiliz Gizli Servisi’nin dış istihbarat bölümü MI6’in başındaki isim olan Alex Younger, sinema tarihinin en ünlü ajanı James Bond’un iş başvurusu yapması halinde geri çevrileceğini söyledi.
Black History Month isimli internet sitesine konuşan Younger, bir MI6 ajanının maceralarının anlatıldığı serinin başkahramanı James Bond için ‘bir ajan klişesi olarak gerçeklikten daha uzak olamayacağını’ söyledi.


Younger “James Bond’un aksine MI6 çalışanları ahlaki kestirmeleri kullanmaz. Aslına bakarsanız güçlü bir etik çalışanlarımızda aradığımız ilk niteliklerden biridir" dedi.

MI6 Başkanı "Eğer bir ajan, İngiliz değerlerini korumak için bile olsa, o değerlerin altını oyuyorsa başarısız olur” ifadelerini kullandı.


Filmlerde çizilen ajan imajının da gerçeği yansıtmadığını kaydeden Younger, “Onlar, karmaşık ahlaki, etik ve fiziki zorluklarla karşılaşan sıradan erkek ve kadınlar” dedi.

ROLÜ KİM ALACAK


'James Bond' serisi ile ilgili son günlerde bitmeyen tartışma ise Daniel Craig'in rolüne devam edip etmeyeceği. Sinama dünyasının son ayların en merak edilen sorusunun cevabı şimdilik Craig'in teklifi reddettiği yönünde.


James Bond rolü için farklı oyuncuların isimleri ortaya atılırken kimileri ise Craig'in amacına ulaştığını ve astronomik bir rakama imza attığını ancak bunun filmin tanıtımı için gizli tutulduğunu savunuyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder