9 Ekim 2016 Pazar

İçerde'nin Avukat Melek'i Bensu Soral kimdir?

İşte Show Tv'nin iddialı yapımlarından biri olan İçerde dizisinde Avukat Melek karakteriyle ekranlarda boy gösteren Bensu Soral.




Oyunculuğa başladığı günden bu yana ünlü markalar, dizi yapımcıları peşinden koşuyor. Peki bu duru güzelliğin sahibi Bensu Soral kim?

Bensu Soral, 1991 Bursa'da dünyaya geldi. Burcunu merak eden varsa hemen söyleyelim: Koç burcu.


En az onun kadar güzel, oyuncu Hande Soral'ın kardeşidir Bensu Soral.

Oyunculuk macerası ablasının ve çevresinin ısrarı ile başlamış. Soral aslında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde grafik okuyor; çok da seviyor!-


Oyunculuğa ilk defa "Yol Ayrımı" dizisi ile başlayan Bensu, daha sonra "Vicdan", "Boynu Bükükler" ve "Tatlı Küçük Yalancılar" dizileri başarı parmaklarını tırmanmıştır.

Onu en çok yabancı starlardan Cara Delevingne ve Barbara Palvin'e benzetiyorlar. Gözleri ve kaş şekli gerçekten de anımsatıyor...


Bensu'nun en büyük yardımcısı ve destekçisi hiç kuşkusuz ablası Hande. Onun deneyimlerinden ve fikrinden yararlandığını her defasında dile getiriyor.


Günlük yaşamında hemen hemen hiç makyaj yapmadığını söylesek ne düşünürsünüz? Muhtemelen siz de gerek olmadığını konusunda bizimle aynı fikirde olursunuz!


Kendini güzel bulup bulmadığı sorusu sorulduğunda "Bana gelene kadar o kadar çok güzel kadın var ki, onlara haksızlık yapmış olurum" diyecek kadar da alçak gönüllü.

Oyunculuğu çok sevdiğini ifade eden güzel oyuncunun Hakan Baş ile gayet güzel giden bir ilişkisi var. (mynet)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder