10 Ekim 2016 Pazartesi

Kısmetse Olur haftanın finali kim elendi?

Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi sorusu 9 Ekim'de cevap bulurken, evin hangi eski yarışmacısı eve geri döndü? Heyecanın hiç eksilmediği evde, evden ayrılacak olan aday merakla bekleniyordu. 10 Ekim'de yayınlanacak olan yeni bölümde bir çift daha ayrılma kararı alıyor. Bu çiftin tartışmalarındaki sözler bugüne damgasını vuracak. Kısmetse Olur evine dair yaşanan tüm gelişmeler içeriğimizde..


09 Ekim’de yayınlanan Kısmetse Olur haftanın finalinde evden kimin ayrıldığı, kimin 10 bin liralık çek aldığı belli oldu. Ve eve gelen adayın eski adaylardan biri. Yarışmaya dair son bilgiler:
Evde 10 bin liralık çekin sahibi Gökhan Sara oldu ve Semih’i elenmekten kurtararak önemli bir gelişmeye sebep oldu. Evden giden aday ise gene bayanlardan oldu. Esra Yağan elenerek eve veda etti. Evde bu hafta tekrardan bir sürpriz yaşandı. Esra Yağan’ın evden ayrılmasından sonra yeni gelen aday, eski yarışmacılarından Ayça oldu.

Bugün yayınlanacak yeni bölümde Didem geçmişte evlendi ve ayrıldı. Evde bu haber bomba gibi düşüyor. Bu haberi duyan Adnan, Didem'e sinirleniyor. Adnan'ın "Mutluluk diyorsun ya, sana mutluluk falan yok" demesi ayrılma sebeplerinden biri olarak görüldü. Adnan'ın tutumlarına karşı Didem'in çaresizliği dikkatlerden kaçmıyor.

Geçen hafta neler yaşanmıştı?

Kanal D’nin en sevilen programlarından biri olan Kısmetse Olur haftanın finali dün akşam yayınlandı ve izleyicilerin en çok merak ettiği soru olan “Kim elendi” sorusuna cevap bulundu. Geçen hafta içi yaşanan olayların başında yer alan Semih Hazal olayı haftaya damgasını vurdu. Eve yeni gelen gelin adaylarından Nazlı’nın Semih’e yaklaşmasından ötürü Hazal’ın sinir krizleri yaşaması ve Semih ile Hazal’ın arasındaki iletişim kopukluğundan ötürü bir türlü barışmamaları dikkat çekerken, Semih’in annesi eve gelerek hem oğlu Semih ile konuştu hem de Hazal ile. Her ikisi ile ayrı ayrı konuştuktan sonra bir araya getiren Semih’in annesi sayesinde çift tekrardan barıştı. Bu çift barışırken, başka bir çift olan Gökhan Rabia arasındaki gerginlik sonucunda ilişkileri bitti. Bitme sebebi olarak Rabia’nın dilinde hep “Aykut” olması ve bu durumdan rahatsız olan Gökhan’ın Rabia ile tartışması. Gökhan, Esra’ya ilgi göstermeye başlayınca bu durum Rabia’yı çıldırtıyor ve aralarında sert bir tartışma başlıyor. Tartışma sonucu çift ayrılma kararı aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder