4 Temmuz 2017 Salı

Belçim Bilgin ekranlara geri dönüyor!

Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen güzel oyuncu Belçim Bilgin film setlerine duygusal bir projeyle dönmeye hazırlanıyor.

Oğlu Rodin'in eğitim alması için Londra'ya yerleşme kararı alan Belçim Bilgin’in yeni bir film projesine başlama hazırlığında olduğu söyleniyor. Geçtiğimiz yıl başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol'la başrolünü oynadığı "Kördüğüm" dizisinden ayrılan ve oğlu Rodin'in eğitimini tamamlaması için Londra'ya yerleşen Belçim Bilgin, yeni bir film için hazırlık yapıyor. Son olarak Ben Kingsley, Rachel Wilson ve Jacqueline Bisset'le "Backstabbing For Beginners" adlı yapımda rol alan oyuncu, bu kez duygusal bir yerli filmde rol alacak. Avşar Film'in imza atacağı projenin yönetmen koltuğunda "Sonbahar", "Aşk ve Devrim" ve "Bizum Hoca" gibi başarılı yapımlarda yönetmen ve yapımcı koltuğunda görev yapan Sercan Acar yer alacak.
Oldukça duygusal bir hikayeyi beyazperdeye taşımayı planlayan filmin oyuncu kadrosunda da oldukça iddialı oyuncular yer alıyor. Duygusal filmin ismi henüz netleşmese de, uzun saçlarını kestirip yeni bir imaja sahip olan Halil Sezai, "Poyraz Karayel"in Sinan'ı olarak ünlenen Ataberk Mutlu, usta oyuncu Cezmi Baskın ve son dönemde "İçerde" dizisinin kötü adamı Coşkun rolüyle fenomen olan Nebil Sayın da filmin oyuncu kadrosunda yer alacağı söylenen isimler arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder