4 Temmuz 2017 Salı

Game Of Thrones için geri sayım başladı

7. sezonu büyük bir heyecanla beklenen ve uzun bir aradan sonra 17 Temmuz'da Amerika'da yayınlanacak olan dizinin Türkiye'de hangi kanalda seyredileceği merak konusu olmuştu.
Tüm dünyada çok sayıda hayranı olan dizinin Amerika ile aynı anda Türkiye'de yayınlanacağı öğrenildi.17 Temmuz'dan itiabern Digitürk'ten izlenebilecek.
Televizyon tarihinin en çok seyredilen ve her sezonu olay yaratan dizilerden 'Game of Throne'un yeni sezonu Amerika ile aynı anda saat 4.00'de Türkçe altyazı seçeği ile her Pazartresi beIN CONNECT web ve mobil uygulamalarında; akşam 22:00'de Türkçe-İngilizce atyazı ve Türkçe dublaj seçeneği ile beIN SERIES SCI-FI'da yayınlanacak.
Ayrıca, yedinci sezon ile birlikte geçmiş altı sezonun tamamı da beIN CONNECT'ten izlenebilir.Üstelik, 17 Temmuz'a kadar 6 sezonun tamamı beIN CONNECT'te. 17 Temmuz'da ise yedinci sezonun ilk bölümü hem beIN SERIES SCI-FI'da hem de beIN CONNECT web mobil uygulamalarından tüm üyelere açık olacak.
Game Of Thrones efsanesi 7. sezonuyla Türkiye'nin ilk dijital platformu Digitürk'le ekrana dönüyor. Televizyon tarihinin en çok seyredilen ve her sezon ses getiren dizilerinden Game Of Thrones, 17 Temmuz'dan itibaren ABD ile aynı anda her Pazartesi sabah Türkçe altyazı seçeneği ile beIN CONNECT'te; akşam 22.00'de ise Türkçe-İngilizce altyazı ve Türkçe dublaj seçeneği ile SERIES SCI-FI'da yayınlanacak.
Game Of Thrones'u izlemeyen kalmasın diye, yeni sezon öncesi tüm Digitürk üyeleri 17 Temmuz'a kadar yayınlanan altı sezonun tamamını beIN CONNECT üzerinden ücretsiz izleyebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder