6 Temmuz 2017 Perşembe

Osman Sınav'dan yeni dizi

Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi gibi ekranların fenomen dizilerinin yaratıcısı Osman Sınav, "Feda" ile geri dönüyor... Dizi Kurtlar Vadisi tadında olacak.
Deli Yürek ve birçok başarılı dizinin yapımcısı Osman Sınav yeni bir mafya dizisi ile karşımıza çıkacak. Yeni projesinde Feda diyecek olan yönetmen Kurtlar Vadisi Pusu'dan doğan başluğu doldurmak istiyor. Uzun bir süredir yeni proje üretmeyen Sınav'ın biran önce işbaşı yapması bekleniyor.
Bugüne kadar birçok ünlü dizinin yapımcılığını üstlenen Osman Sınav Feda dizisi ile ekranlara dönüyor. Kurtlar Vadisi'nin uzun bir süredir ekranlardan uzak kalması nedeniyle yeni dizi arayışına giren Sınav Feda ismide yeni bir dizi çekecek. Mafya dizilerinin aranılan yüzü olan başarılı yapımcı'nın projesi ile ilgilenen birçok kanal bile bulunuyor. Oyuncu kadrosu ve çekim zamanı henüz netleşmeyen projede kimlerin olacağı şimdiden merak ediliyor. Bir dönemin fenomen dizisi haline gelen Deli Yürek ile ismini duyuran Sınav'ın birkaç maceradan sonra tekrar mafya dizisi çekecek olması hayranlarını sevindiriyor.
Feda dizisinin konusu aynı anda şehit olan 4 kahramanın çocuklarının yaşama tutunma çabalarını konu alacak. İçerisinde 1 istihbarat görevlisi, Bir savcı, Polis ve Gazeteci bulunan 4 kişiye alçakça saldırı sonucu pkk tarafından şehit edilen vatandaşlarımızın çocuklarının yaşadıkları işlenmeye çalışılacak. Dizinin gerçek bir hikayeden yola çıkması bekleniyor. Osman Sınav ve yapım şirketi tarafından dizi ve proje hakkında net bir bilgi açıklanmazken, mafya meraklıları biran önce çekimlere başlanmasını bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder