2 Temmuz 2017 Pazar

Dolunay Dizisi ne zaman hangi kanalda başlıyor?

Özge Gürel ve Can Yaman'ın başrollerini paylaştığı Star tv'nin yeni sezon Aşk temalı dizilerinden olan 'Dolunay'ın 2. tanıtım fragmanı yayınlandı. Dolunay 2. tanıtım fragmanında dizinin ana hatları biraz daha belli oluyor. Dolunay dizisi büyük olasılıkla romantik komedi türünde. Dolunay dizisinin yayınlanma tarihi ise 4 Temmuz Salı.

Dolunay dizisi başlamaya hazır. Yaz dizilerinin başladığı şu günlerde romantik komedi dalındaki Dolunay bir fark yaratmaya hazırlanıyor. Tanıtım fragmanlarıyla beğeni toplayan Dolunay hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla tam bir gençlik dizisi. Dizi macera ve sürprizlerle dolu bir aşkın hikayesini anlatıyor. Kiraz Mevsimi dizisiyle tanınan Özge Gürel'in profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı'yı, İnadına Aşk ile tanınan Can Yaman'ın ise aşka küsmüş bir adam olan Ferit'i canlandırdığı Dolunay 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

Konusu:
Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit'in ( Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.
Oyuncular ve Künye:
Can Yaman: Ferit
Özge Gürel: Nazlı
Hakan Kurtaş: Deniz
Necip Memili: Hakan
Öznur Serçeler: Fastoş
İlayda Akdoğan: Asuman
Türkü Turan: Alya
Dizinin yapımcısı No dokuz, yönetmeni Çağrı Bayrak, senaristleri ise Kule Dibi Senaryo Ekibinden Ayşen Günsu Teker ve Fikret Bekler’den oluşuyor.
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder