10 Ekim 2017 Salı

Ufak Tefek Cinayetler ne zaman hangi kanalda başlıyor?

Ufak Tefek Cinayetler ne zaman başlıyor sorusunun cevabı ve dizinin hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Dizinin duyurulmasından sonra yeni bölüm ne zaman sorusu sık sık soruluyordu. Bununla birlikte dizinin hangi kanalda başlayacağı konusundaki detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Yeni dizi sezonuna hazır hale gelen Ufak Tefek Cinayetler büyük beklenti ile çok yakında ekranlarda olacak. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisi hangi kanalda ve ne zaman başlıyor?
Ufak Tefek Cinayetler dizisi, yeni bölümü ile çok yakında prime time gösterim saatleri içerisinde izleyicileri ile buluşacak. Dizi, Eylül'de sadece ismi ile duyurulmuştu. Böylece dizi ne zaman başlıyor ve hangi kanalda yayınlanacak sorusu sık sık sorulurken Ufak Tefek Cinayetler dizisi oyuncu kadrosu, dizinin konusu ve ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı da yapım şirketi tarafından detaylandırıldı. Özellikle Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosu, geniş yelpazeli ve genç oyunculardan oluşmasıyla dikkat çekiyor. Ufak Tefek Cinayetler dizisi ne zaman ve hangi kanalda başlayacak? İşte haftalar kala, diziden ortaya çıkan bilgiler...
UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA BAŞLIYOR? HANGİ GÜNLER YAYINLANACAK?
Dizinin yeni bölüm gösterimi 24 Ekim 2017 akşamı saat 20.00 olarak planlandı. Yapımcısı Ay Yapım, Ufak Tefek Cinayetler dizisi hangi kanalda yayınlanacak sorusu ile ilgili 'Star TV' cevabını verdi.
Dizi tarihinde herhangi bir değişiklik olmadığı takdirde salı akşamları Star TV'de, Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayın hayatını sürdürecek. Dizinin salı akşamları gösterimde olan rakiplerine bakacak olursak; Dolunay dizisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kayıtdışı, İsimsizler gibi diziler yer alıyor.
DİZİNİN OYUNCU KADROSU ve UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİ KONUSU
Başrollerde Gökçe Bahadır, Mert Fırat'ın yanısıra; Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu dizinin kemik oyuncu kadrosu içerisinde.
Ufak Tefek Cinayetler konusu incelendiğinde, yine rekabet içerisindeki aşk hikayeleri, cinayetler ve suç unsurları var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder