26 Ekim 2017 Perşembe

Vatanım Sensin tedirginliği! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Vatanım Sensin için dilden dile dolaşan tarih 2 Kasım 2017.. Ancak henüz Kanal D'den konu ile ilgili bir açıklama yok. Kanal D'nin sitesinde de hala 'yakında' ibaresi duruyor. Bu da fanatik izleyici kitlesi üzerinde tedirginlik başlattı. Vatanım Sensin ne zaman başlayacak? Yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor? İşte dizi ile ilgili tüm merak edilenler...

2 hafta önce perşembe akşamı Vatanım Sensin 2. sezon fragmanı yayınlandı. Yeni sezona bomba gibi geliyoruz diyen fragmandan sonra izleyicilerin merakı daha da arttı. Dizinin ne zaman başlayacağı, son bölümde Yunan karargahını kendi de içerideyken patlatan Cevdet’in akıbetinin ne olacağı merak ediliyor….
Yeni sezonda neler olacak?
Vatanım Sensin yeni sezon ilk bölüm fragmanını yayınladı. Fragmanda diziden sadece Hilal karakteri görülüyor. Üstelik İzmir’i ailesi ile birlikte terk eden Hilal’in neden nezarete düştüğü de izleyicileri heyecanlandıran sebeplerden. Leon’un annesi ile birlikte Yunanistan’a gitmesi de Hilal’in akıbetini daha da merak ettiriyor. Çünkü bu zamana kadar başı her belaya girdiğinde yardımına koşan ve onu kurtaran Leon oldu. Öte yandan Cevdet’in patlamadan nasıl sağ kurtulduğu ve Azize’nin yaşadığı onca acıya rağmen gebeliğinin ne durumda olduğunun cevapları bu sezonda belli olacak.
Çekimlerine başlanan Vatanım Sensin’in Kasım 2’de yayınlanması bekleniyor. Hatta izleyicilerin beklentisi Ekim sonu idi. Ancak fragmanı geleli 2 hafta olmasına rağmen dizinin yayın tarihi ile ilgili resmi bilgi yok. Birçok önemli kaynak 2 Kasım’ı işaret ediyor. Resmi açıklama gelmese de bu konuda sürpriz beklenmiyor.
Vatanım Sensin sezon finali iz bıraktı
Vasili’yi suçüstü yakalatan Cevdet, taarruzu kısa bir süreliğine geciktirmeyi başarır. Cevdet, zayiat olmadan zafer kazanılmayacağını söyler ve büyük bir karar verir. Yunan olduğunu öğrenen Ali Kemal, derin bir uçurumun kıyısında dolanır. Biri yıllarca oğlundan, diğeri ise kocasından ayrı düşmüş ve nihayetinde İzmir’i terk etmek zorunda kalan iki acılı kadın; Veronika ve Azize… Bir yol ayrımında sevdiklerine kavuşmayı bekler. İkisi de umduğundan başka bir şeyle karşılaşacaktır bu dönemeçte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder