11 Ekim 2017 Çarşamba

Vatanım Sensin ne zaman başlayacak?

Vatanım Sensin hayranları heyecanla Vatanım Sensin'in yeni sezonu ne zaman başlayacak sorusunu soruyorlar. Vatanım Sensin'de yeni sezonun başlayacağı tarih olarak ekim ayının hangi günü işaret ediliyor? Vatanım Sensin'de diziye yeni katılan isim kim? İşte merakla beklenen Kanal D dizisi Vatanım Sensin hakkında yeni sezonunun merak edilenleri...
Vatanım Sensin’in yeni sezonu dizi izleyicileri tarafından ilgiyle araştırılıyor. Vatanım Sensin’in yeni sezon tarihinin henüz netleşmemiş olması bu merak seviyesinin yüksek kalmasına neden oluyor. Vatanım Sensin’in ne zaman yayınlanacağı merak edilmeye devam ederken, dizi hakkında gelişmeler de gelmeye devam ediyor. Vatanım Sensin’de yeni sezonda yeni yüzler de ekranda olacak.
VATANIM SENSİN’İN YENİ SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Vatanım Sensin’in yeni sezonun başlayacağı tarih olarak sosyal medyada ekim ayının üçüncü tarihi ifade ediliyor. Vatanım Sensin geçtiğimiz sene perşembe günleri yayınlanıyordu, aynı yayın gününde yayınlanırsa ve ekimin üçüncü haftasında başlarsa, Vatanım Sensin’in yeni sezonun 19 Ekim tarihinde başlaması bekleniyor.
VATANIM SENSİN’DE YENİ YÜZ
Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in başrolünü oynadığı dizinin bu sezon ekibine katılacak yeni oyuncular da merak konusuydu.
Ezel'de Tuncel Kurtiz'in gençliğini canlandıran ve aynı zamanda oyunculuk sektörünün en sevilen isimlerinden biri olan Ufuk Bayraktar'ın dizinin yeni oyuncusu olduğu ortaya çıktı.
Bayraktar bugün okuma provalarına katıldı. Vatanım Sensin bu sezon yeni senaristi Uygar Şirin'le ekran yolculuğuna devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder