10 Ekim 2017 Salı

Ufuk Özkan'ın yeni dizisi belli oldu

En iyi çıkışını ‘Geniş Aile’ dizisindeki Cevahir karakteri ile yapan başarılı oyuncu Ufuk Özkan, TRT ekranlarında yayınlanacak 'Kalk gidelim' adlı yeni dizi ile izleyici karşısına çıkacak.
Yapımcılığını Staff Film'in yaptığı, yönetmenliğini Hatice Memiş'in üstlendiği dizide Ufuk Özkan ailenin tüm sorumluluğunu üzerine üstlenen 'Seyfettin Dal' karakterini canlandıracak.
Ufuk Özkan'ın başrolü oynadığı dizide Ayça Varlıer, Erkan Sever, Mehtap Bayrı ve Beyazıt Gülercan gibi ünlü isimler yer alıyor.
UFUK ÖZKAN KİMDİR?
11 Nisan 1975 Almanya doğumludur. Aslen Samsunludur. Almanya’dan Samsun’a 12 yaşında kesin dönüş yapmıştır. Türkçeyi tam olarak telaffuz edemediği için 8. sınıf yerine 5. sınıftan devam etmiştir. Samsun Belediye İlkokulu'na gitmiştir. Üniversitede ise Samsun Belediye Konservatuarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezundur. İstanbul Büyükşehir Devlet Tiyatroları'nda çalışmıştır.
KARİYERİ
Tiyatro Kılçık ile 3 yıl boyunca Kabare Tiyatrosu yapmıştır. 2003 yılında BKM’de ‘Ölümsüz Aşk’ adlı bir dizide başrol oynamıştır. Özkan oyunculuk kariyerinin yanı sıra sunuculuk da yapmaktadır. En iyi çıkışını ‘Geniş Aile’ dizisindeki Cevahir karakteri ile yapmıştır. İyi derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir. Özkan, Neşe Güneş ile evlidir. Bu evlilikten Eren adında bir oğlu vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder