13 Şubat 2015 Cuma

Kiraz Mevsimi 32.bölüm 2. fragman: Öykü ile Ayaz’dan tango şov! VİDEO

Kiraz Mevsimi 32. bölüm 2. fragman izleyicilerle paylaşıldı. Sevgililer Günü, Kiraz Mevsimi yeni bölümde Öykü ile Ayaz'dan bir tango performansı göreceğiz.


Sevgililer Günü ekrana gelecek olan Kiraz Mevsimi 32. bölüm bu özel günün hakkını vereceğe benziyor. Kiraz Mevsimi yeni bölüm için paylaşılan 2 fragmanda da romantizmin tavan yapacağı anlaşılıyor. Kiraz Mevsimi 32. bölüm 2. fragmanda Öykü ile Ayaz’dan bir tango şov gözüküyor. Belli ki bu haftaki bölümde çiftin Sevgililer Günü oldukça zengin geçecek.

Kiraz Mevsimi 32. bölüm 1. fragman ise fonda çiftin samimi görüntüleri ve Öykü’nün Ayaz’a olan aşkını dile getirmesiyle başlıyor. Burada en dikkat çeken cümle Öykü’nün Ayaz’a “Artık klabim gibi aklım da seni hatırlıyor.” demesi. Bu ifade dikkat çekici çünkü Öykü aklının da Ayaz’ı hatırladığını söylese de Ayaz’ı şok edecek bir şey söylüyor: “Bu ilk öpüşmemiz o yüzden özel olmalı.” Tabii bu Ayaz’ı oldukça şaşırtıyor. Yoksa Öykü’nün hafızası tam olarak yerine gelmedi mi?

KİRAZ MEVSİMİ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kiraz Mevsimi son bölüm Öykü ile Ayaz için şok bir gelişmeye sahne oldu. Bu haftaki bölümde Öykü’nün hafızası geçirdiği sarsıntı nedeniyle hafızası zarar gördü ve herkesi hatırlamasına rağmen Ayaz’ı tanımıyor, onu hatırlayamıyordu.

Bu şok gelişmeye rağmen Ayaz yılmadı ve nişanlısının aşkını yeniden kazanmak için varını yoğunu ortaya koydu. Ancak bu sırada Mete için de kaçtığını düşündüğü aşkını yakalama fırsatı mı doğdu? Kiraz Mevsimi dizisinin bu ilginç bölümünü haberin sonundaki bağlantıdan seyredebilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder