26 Şubat 2015 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar kaçırılıyor! VİDEO

Kurtlar Vadisi Pusu 248. bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, yine unutulmayacak bir bölümle seyircilerinin karşısına çıkacak. Tuzağa düşürülen ve kaçırılan Polat’ın nerede olduğunu kimse bilmiyor. Kurtlar Vadisi Pusu'yu nefesleri tutarak izlenecek yeni bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de izleyebilirsiniz.

Necati Şaşmaz'ın, Polat Alemdar karakterine hayat verdiği ve ekranlarda 11 yıldır devam eden Kurtlar Vadisi Pusu yeni bir bölümle izleyicilerinin karşısına çıkıyor.  Heyecanın hiç  bitmediği dizide annesi ve babasını kaybeden Polat Alemdar, kendisine kurulan tuzağı bozmaya kararlıdır. Bu uğurda tüm dostları ve kuşkusuz KGT ekibi yanındadır. Fakat bu kez, fedakarlıkları da büyük olacaktır.


Cahit sebep olduğu olayların içerisinden nasıl çıkacağını düşünür. Şedid militanları yeniden ortaya çıkarlar. Ancak bu kez başka birlikler de onlara destek olacaktır. Yusuf günler geçtikçe  geçmişini ve çıktığı yeni yolu biraz daha iyi anlar. Pusat ve Miran ise ticaret ziyaretlerine devam ederler. Lion Timi Viktor’u kurtarmak için hareket geçer. Garip olan, Victor’un ölü değil, yaşıyor olmasına endişe etmeleridir. Bütün dostları, tuzağa düşürülen Polat Alemdar’ı kurtarmak için birlik olurlar. Çünkü zamanları az, düşmanları ise çok fazladır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder