17 Şubat 2015 Salı

Racon dizisi yakında ATV'de

Başlangıç olarak Mehmet Aslantuğ'nun, canlandırmış olacağı Kenan Korman'ın, geçmişini izleyeceğiz Racon Ailem için Dizisi nin devamını anlamak için yaşadığı hayatı, sevdiği kadını ve en önemlisi de kabadayı olduğu zamanlarda yaptığı iyilikler ve hataları önümüze sereceklerdir.

Yalnız kendisi her ne kadar iyi yürekli, büyük kalbe ve ozmanların en büyük cesaretine sahip olan insanı olup, insanlar haksızlık uğradığında her zaman ondan yardım ister ve resmen garibanların babası olmuştur, diyebiliriz. Yalnız kendisine yapılan bir hata da çok gaddar olup, asla karşısında kini affetmez ve her türlü kötülüğü yapmak zorunda kalır. Her şeye rağmen günün birinde dünyalar güzeli olarak nitelendirdiği, sahip olduğu hayatı değiştirmesi gerektiğini artık bir yuva kurarak kendi hayatına bakması ve çoçuklarıyla beraber hayatına devam etmek ister. Kabadayılık emekli oldu ama, asla geçmişi onun peşini bırakmayacaktır. Hayalleriyle, gözünü kapadığında ve en önemlisi de günün birinde yaktığı canlar önün de durup, intikam sinyalleri gelebileceğinin farkındaydı.

1.Bölüm Özeti!

Artık kendi ailesini kurmuş, sevdiği insanlarla çok mutlu olurken bu mutluluğun geçici olduğunun farkında olan Kenan, hayatta en değerli verdiği varlık kızı ve oğuludur. Onlar için dünyayı da yakar, kendisini de harcar diyebiliriz. Sonunda izini buldukları ve yardım isteğiyle aslında büyük intikam sinyallerini yerine ulaştırmaya başaran Racon Ailem için izle karakteri Recep Güldağ, aslında ona bir uyarı vermek niyetindeydi. Yağmur, ise yakınında kendisi düşmanlarını tutarak aslında sevgilisi, babasının ve ailesini yok etmek için tutulmuş en büyük düşmanlarıydı. Heyacan, tutku, aile değerleri, sevgi ve en önemlisi de akıl oyunlarını beraberınde göreceğimiz dizimiz Şubat ayında ekranlar da buluşacaktır!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder