9 Kasım 2016 Çarşamba

Kısmetse Olur Gamze Taşkın tanıdık çıktı!

Kısmetse Olur evine Ayça Ekin Beğen'in elenmesinin ardından yeni bir gelin adayı dahil oldu. Gamze Taşkın isimli gelin adayı ise tanıdık çıktı. Hem gelinler hem de damatlar evinde arkadaşı olan Gamze Taşkın gerçekte kimdir, aslen nereli ve instagramında neler var? 


İşte Gamze Taşkın hakkında bilinmeyenler.

Gamze Taşkın Instagram hesabında seksi pozlarını paylaşırken kız kardeşe ile çektirdiği kareler dikkat çekiyor. Sümeyye isimli bir kardeşi olan Gamze Taşkın onunla çok farklı bir profil çiziyor.
Gamze Taşkın'ın kardeşi Sümeyye Taşkın sonradan kapanmayı seçmiş. Kardeşine hayli düşkün olan Gamze Taşkın onu 'hayırlı kardeş' olarak tanımlıyor.


Gamze Taşkın Kısmetse Olur evinde 2 ismin tanıdığı çıktı. Bu isimlerden biri damat adaylarından Gökhan Sara... Yakın arkadaşını evde görünce şaşırmış gibi görünen Gökhan Sara hemen ona destek çıktı.


Gamze Taşkın'ın diğer tanıdığı ismin Rabia çıkması ise tuhaf bir tablo ortaya koydu. Yeni gelin adayının her ikisinin de ortak arkadaşı çıkması Gökhan ve Rabia önceden tanışıyor mu sorusunu gündeme getirdi.


Yeni gelin adayı Gamze Taşkın aslen Sakaryalı. Ailesiyle birlikte Sakarya'da yaşayan Gamze Taşkın yay burcundan.


25 yaşında olan Gamze Taşkın diş hekimi asistanı. Gamze Taşkın damat adayının spor yapmasının çok önemli olduğunu belirtti.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder