8 Kasım 2016 Salı

"Muhteşem Yüzyıl Kösem" daha başlamadan gün değiştirdi

Yenilenen kadrosuyla yeni sezon ilk bölümünün 14 Kasım Pazartesi günü ekranda olacağı duyurulan "Muhteşem Yüzyıl Kösem"in daha başlamadan yayın günü değiştirildi.


Beren Saat ve Hülya Avşar'lı kadrosuyla geçen yıl hüsran dolu bir sezonu geride bırakan "Muhteşem Yüzyıl Kösem", bu sezon oyuncu kadrosunu tamamen değiştirerek Beren Saat'in oynadığı "Kösem Sultan" rolüne Nurgül Yeşilçay getirildi. Farah Zeynep Abdullah, Metin Akdülger gibi önemli isimlerinde katıldığı dizinin yeni sezon ilk bölümünün 14 Kasım Pazartesi günü yayınlanacağı açıklanmıştı.

"Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisinin yeni kanalı Fox TV'nin yöneticileri flaş bir karar alarak dizinin başlamasına bir hafta kala yayın gününde değişikliğe gitti. Cuma günleri yayınlanan Seda Bakan ve Kadir Doğulu'nun başrollerini üstlendiği "Bana Sevmeyi Anlat" dizisinin yayın günü pazartesiye kaydırılarak yerine Muhteşem Yüzyıl Kösem getirildi.

Fox TV'nin sosyal medya hesabından paylaşılan bilgiye göre "Muhteşem Yüzyıl Kösem"in 18 Kasım Cuma günü başlayacağı, "Bana Sevmeyi Anlat"ın ise 21 Kasım Pazartesi gününden itibaren yeni bölümleriyle ekrana geleceği duyuruldu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder