26 Nisan 2015 Pazar

Hemlock Grove hasreti ne zaman dinecek?

Kurt adam ve vampirlerin en marjinal buluşmalarından birine imza atılan Hemlock Grove'un final sezonu olacak olan 3. sezonu heyecanla bekleniyor.


Hemlock Grove, birbirinden muhteşem iki sezonun ardından uzun bir ara verdi. Dizi izleyicisinin alışık olmadığı bir kurt adam&vampir ortaklığını anlatan dizi 3. sezon için Netflix'ten onay aldı. Hatta başrol oyuncularından Landon Liboiron bir fotoğrafı Twitter adresinden paylaşarak "Final günü" yazdı... Ancak, 3. sezonun ilk bölümünün yayınlanma tarihine dair henüz net bir bilgi yok.

 Brian McGreevy’nin aynı adlı romanından uyarlanan, Eli Roth’ın (Hostel, Cabin Fever) imzası bulunan dizi 3. sezon onayı aldı almasına; ancak dizinin yeni sezonu, aynı zamanda final sezonu olacak. Netflix’in kararını duyuran Roth, Hemlock Grove hayranlarına duyduğu minnettarlığı dile getirdi ve final sezonu için duyulan beklentiyi boşa çıkarmayacaklarını söyledi.

Başrollerini Famke Janssen, Bill Skarsgård, Landon Liboiron ve Dougray Scott gibi isimlerin paylaştığı yapım; biri vampir, diğeri kurt adam olan iki genç adamı merkezine alan bir korku/gerilim dizisi… Hemlock Grove’un yeni sezonu 10 bölümden oluşacak ve 2015 yılında ekranlara gelecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder