21 Nisan 2015 Salı

Kiraz Mevsimi 42. bölüm fragmanı (VİDEO)

FOX'ta bu hafta yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanan Kiraz Mevsimi herhafta olduğu gibi Cumartesi 20.15'te kaldığı yerden devam edecek.


Kiraz Mevsimi Cumartesi 20.15'te FOX'ta!  Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde her şeyden habersiz aşklarını yaşayan Öykü ve Ayaz'ı 'oyuna getirmeye' çalışan Mete aradığını bulamayacak. Şeyma ise Mete'nin resti ile şok oluyor. Peki Kiraz Mevsimi 42. yeni bölümde başka neler olacak?

Kiraz Mevsimi son bölümünde; Öykü ve Ayaz'ın kimi zaman romantik anlarını kimi zamansa tatlı atışmalarını ekranlara yansıtan Kiraz Mevsimi yeni bölümü 18 Nisan Cumartesi akşamı ekranlara geldi.

Dizinin bu bölümüne Ayaz'ın geçmişinden gelen yeni bir isim damga vurdu. Heyecan dozu yüksek dizi Kiraz Mevsimi yeni bölümü ise 18 Nisan Cumartesi akşamı, her zamanki saatinde ekrana geldi. Bu bölümde de yaşananacak heyecanlı gelişmeler izleyicilerini ekrana bağladı. Öykü ve Ayaz'ın keyif veren hikayesini anlatan dizide bu hafta Ayaz'ın geçmişinden gelen bir isim Ayaz ve Öykü'nün arasına girmeye çalıştı. Çiftin üzerine oynanan bu planların işe yarayıp yaramayacağı ise merak uyandırdı.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder