22 Nisan 2015 Çarşamba

Tek erkekle olmaz dedi ve...VİDEO

Başarılı komedi filmlerinin yönetmeni Judd Apatow’un merakla beklenen filmi olan ‘Trainwreck’ filmi 24 Temmuz’da sinemaseverlerle buluşacak.


Amy, bir dergide yazarlık yapan çok hoş bir genç bayandır. Amy’in fakat cinsellik hakkında çocukluktan kalma bir takım tabuları vardır. Rutin bir hayatı olan Amy, bir gün Aaron Conners adında sevimli ve bir o kadar da şirin olan başarılı bir spor doktoruyla tanışır. Daha sonra Amy bu tabuları yıkmak için bizleri şekilden şekle sokup güldürecektir.
Annesi ve babası genç yaşta boşanan Amy, babasından önemli bir ders almıştır.O da tek eşliliğin gerçekçi olmadığıdır.
İyi bir kariyere ve yaşantıya sahip Amy, bu sebeple yıllar boyunca ilişkilerini bağlanmadan sürdürmeyi tercih etmiştir.

Ancak iş sebebiyle tanıştığı Dr. Aaron Conners farklı bir adam çıkar.Yakınlaşmalarının ardından kendisinden uzaklaşmayan bu iyi adam, Amy'nin ilişkilere bakışını sorgulatacak.Onun en büyük korkusuyla yüzleşmesine neden olacaktır.
Filmde başrolleri Amy Schumer ve Bill Hader paylaşıyor.
Onlara Tilda Swinton, Bill Hader, Brie Larson, Colin Quinn, Barkhad Abdi, Mike Birbiglia, Jon Glaser, Vanessa Bayer, John Cena, Ezra Miller, LeBron James, Method Man, Jim Norton veNorman Lloyd gibi çok sayıda ünlü isim onlara eşlik ediyor.
Müziklerini Jon Brion’un bestelemiş olduğu bu muhteşem komedi filminin yapımcılık görevini Barry Mendelve Judd Apatow üstlenmiştir.
Judd Apatow’un yönetmenliğini yaptığı film ‘Trainwreck’ 24 Temmuz’da sinema salonlarındaki yerini alacak.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder