23 Nisan 2015 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 256. bölüm fragman (VİDEO)

Kurtlar Vadisi Pusu merakla beklenen ilk görüntüleri yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 256. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi ekrana kilitledi. Nefes kesen son bölümün ardından Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde neler olacak? 


Türk televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en zengin oyuncu kadrosunu barındıran ve İlk bölümü 15 Ocak 2003'te yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 256. bölümle bu hafta kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 256. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Polat Alemdar sonunda Fehmi ile yüz yüze görüşüyor. İki büyük gücün görüşmesinde Polat Fehmi'yi uyarıyor. Vadi'nin yeni baronuna tapınakçılar ile arasına mesafe koymasını isteyen Polat aksi halde çocuklarını babasız bırakmakla tehdit eder.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Pusat Çakır, Baltazar ile hesaplaşıyor. İkili uzun süredir devam eden düşmanlıklarını bir gecede bitirecek. Pusat ile Baltazar ikilisinden biri tutuştukları kavga sonrasında ölecek. Detaylar ve daha fazlası Perşembe akşamı Kurtlar Vadisi Pusu 256.yeni bölümde.

Kurtlar Vadisi Pusu'da bir ayrılık daha yaşanacak. Şu ana kadar sayısız usta oyuncunun rol aldığı dizide ölen karakterleri bir araya toplamaya bugün hiçbir yapımın maddi gücü yetecek gibi değil. Kenan Çoban (Abdülhey) ve Hakan Boyav (Kara) gibi oyuncuların ardından Murat Aydın'da diziden ayrıldığını açıkladı. Baltazar karakteri ile dizinin fenomen isimlerinden olan Murat Aydın'da diziden ayrıldığını açıkladı. Nişantaşı'nda alışverişte görüntülenen Aydın, basın mensuplarının "çekimler nasıl gidiyor? Çatışma sahnelerinde zorluk çekiyor musunuz?" sorularına, "ölüm sahnemi çekeceğiz, ölmek zor mu kolay mı göreceğiz" şeklinde cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde Irmak Su adında bir kız çocuğu olan Murat Aydın, diziden neden ayrıldığıyla ilgili gelen soruları ise, "kısmet, Vadi'de oynayan her canlı bir gün ölümü tadacak" şeklinde esprili yanıt vererek geçiştirdi.

Kurtlar Vadisi Pusu geçen hafta yine Vadi severleri ekranları başına kilitlemeyi başardı. Akif ve arkadaşları ŞEDİD örgütü tarafından cayır cayır yakılmak üzereyken bölgeye yaptıkları müthiş operasyonla Sagir ve adamlarını bozguna uğratan Polat Alemdar Akif'i kurtarmakla kalmıyor. Polat, yaptığı eylemlerle Türkiye'nin ayağına bağ olan Sagir'i kafese koyarak diri diri yakar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder