18 Mayıs 2015 Pazartesi

Aşk Yeniden 15. bölüm fragman (VİDEO)

Aşk Yeniden yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Her bölümde ayrı maceranın yaşandığı Aşk Yeniden 15. bölümünde Ertan'la görüşmeye 4 kişi giden Fatih başını belaya sokacak.


Sürpriz gelişmelerin birbiri ardını kovaladığı Aşk Yeniden yeni bölümünde işler iyice sarpa saracak. Başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı ve oyuncu kadrosunda Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar, Didem Soydan, Nilay Deniz, Can Sipahi, Mert Öcal, İlkem Ulugün, Emre Erkan ve Sema Keçik gibi isimlerin yer aldığı Aşk Yeniden 15. bölüm fragmanında Fatih Ertan ile yüzleşir ancak bu yüzleşme esnasında başına geleceklerden haberi yoktur. Merakla izlenen Aşk Yeniden yeni bölümü 19 Mayıs Salı günü saat 20.00'de Fox Tv ekranlarında olacak.

Aşk Yeniden yeni bölüm fragmanında;Ertan'ın düğünü bastığı gecenin sonrasında olanları görüp belgeleyen kişi Fatih'e ve olaya karışan diğer kişilere mesajlar atmaya devam edecek. Reis Baba'nın Ertan gerçeğini öğrenmesinden korkan Fatih başını daha büyük belalara sokacak.Fatih Ertanla yüzleşmek için bir adım atacak ama yine işleri karıştıracak. Fatih, Ertan'la görüşmeye 4 kişi gidince çok büyük bir sürprizle karşılaşıyor.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLA

AŞK YENİDEN SON BÖLÜM ÖZETİ

Ertan'ın düğünü bastığı gecenin sonrasında olanları görüp belgeleyen birisi Fatih ve olayın diğer muhataplarını mail yoluyla tehdit etmeye başladı. Fatih ve Mustafa bu olayın peşindeyken, Zeynep de Fatih'e maharetlerini göstermek üzere mutfağa girmeye karar verdi. Aşk Yeniden son bölümde Zeynep Fatih'i zorla pazara götürüp alışverişe dahil etti. Dinlenmek için Şevket'in evine uğramaları Yadigar ve Şevket'i zor durumda bıraktı. Çünkü Yadigar da Şevket'in zorlamasıyla gerçekleri öğrenmek için Meryem'i eve davet etmişti. Meryem'i Zeynep'ten saklamaya çalışan Yadigar, Fatih'in odaya girip Meryem ve Şevket'i aynı odada basmasıyla rahat bir nefes aldu. Artık Fatih de Zeynep'i oradan uzaklaştırma derdindeydi. Aşk Yeniden 14. bölümde tüm bunlar olup biterken Mustafa'nın şantajcıyı bulmak için mafyadan yardım istemesi Ertan meselesinin Şevket Reisin kulağına kadar gelmesine sebep oldu ve işler iyice karıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder