18 Mayıs 2015 Pazartesi

Kara Para Aşk 47.Bölüm Fragman 2 (VİDEO)

Kara Para Aşk yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Bu sezon ekranlara veda edecek Kara Para Aşk 47. bölümde Ömer ölümle burun buruna gelecek.


Çarşamba akşamlarına damga vuran Kara Para Aşk yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Her bölümü ile nefesleri kesmeye başaran dizinin bu bölümünde Ömer ölümle burun buruna geliyor. Peki, Ömer silahtan kurtulmayı başarabilecek mi? Genç bir polis olan Ömer ve zengin bir ailenin kızı olan Elif'in aşkını konu alan Kara Para Aşk yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananları sizler için derledik. Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı, Şili ve Orta Doğu'da izlenme rekoarları kıran Kara Para Aşk 47. bölümü 20 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de Atv ekranlarına gelecek.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLA

KARA PARA AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ

Ömer büyük bir komplo içinde olduklarına emindi. Hiç bir şekilde Elif'in Hüseyin'i öldürdüğüne inanmadı, araştırmalara başladı. Metin'e ulaşmaya çalıştı. Metin ise Ömer'in karşısına çıkmak niyetinde değildi. Nilüfer'den yardım isteyen Ömer Metin'i otele çağırttı. Nilüfer'in otele gelmeden önce Metin hakkında öğrendikleri onu çılgına çevirmişti. Kara Para Aşk son bölümünde Ömer'in tek çaresi kalmıştı: Tayyar Dündar'ın evine gizlice girip Metin'i çıkarmak. Ömer Tayyar'ın evine girdiğinde olaylar beklemediği şekilde gelişti. Metin bu kez gerçekten safını seçmek zorundaydı. Metin Ömer'i mi yoksa Tayyar'ı mı seçecekti. Ömer'i bekleyen büyük tehlike neydi?

Bütün bunlar olurken Tayyar Elif'in teslim olmasıyla birlikte rahatlamıştı. Planı tıkır tıkır işlemekteydi. Sırada Elif'in Hüseyin'i öldürdüğünü kabul etmesi ve büyük bir buhran yaşayarak intihar etmesi vardı. Tayyar amacına ulaşmak için bütün yolları denedi.Başrollerini Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Erkan Can, Öykü Karayel, Saygın Soysal ve Işıl Yücesoy gibi isimlerin paylaştığı yapımın 50. bölümüyle ekranlara veda edeceği açıklanmıştı. Tarih de bugün gelen bir haberle netleşti. Buna göre dizinin son bölümü 17 Haziran akşamı ekrana gelecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder